Windows 11 için geri bildirimde bulunduk!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangisi hocam.

Sizin attığınız mi?
Ben de erişemiyorum.

Anladım. Bilgisayarda olan bakabilir mi?
1656234101956.png


Bu hatayı veriyor.
 
Anladım. Bilgisayarda olan bakabilir mi?
38 oyu var kapalı değil.

Bu arada Microsoft yanıt vermiş. Yanıt şu şekilde :
Bu geri bildirimi bizimle paylaşmak için ayırdığınız zaman için gerçekten teşekkür ederiz. Tek bir geri bildirim girişinde birden fazla sorun veya öneri paylaştığınızı tespit ettik. Lütfen geri bildiriminizi yeniden gönderin, böylece her sorun veya önerinin kendi geri bildirimi olur.

Yapıcı geri bildirim sağlama konusunda daha fazla ipucu ve koleksiyonlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için burada bazı ayrıntıları yazdık: Deeper look at feedback - Windows Insider Program.
Google çeviriden çevirildi.
 
Technopat üyeleri, bu konuyu açma sebebim; bir nevzede olsa Windows 7'nin oyunlarının Microsoft Store'ya eklenmesi, Areo özelliğinin ve Masaüstü Widgetlar özelliğinin gelmesini sağlamaktı. Büyük uğraş sonrası maalesef ki istediğimiz hedefe ulaşamadık. Dilerseniz konudaki link üzerinden oy vermeye devam edebilirsiniz, asla pes etmiyoruz. Asıl temel amacımız Windows 7'yi değerli kullanıcılara anımsatabilmekti. Teknoloji gelişiyor, geçmiş geçmişte kaldı diyenler elbette olacak. Ama yeni zaman ki teknolojiye uygun şekilde de sunulması bence güzel olabilirdi. Windows 7 gibi sistem bir daha gelmeyecek tek bildiğimiz şey her zaman bu olacak. Tüm destekleriniz için sonsuz teşekkürler... 💙👋

@Gerçeklik @489798 @agahemir986 @456593 @koztrue @403052 @O Görkem @Geliştirici @408157
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı