Windows 11 için virüs programı önerisi

Spartacus 58

Hectopat
Windows 10 da Avast kullanıyordum, formatladım. Windows 11 kullanıyorum öncelikle virüs programı kullanmama gerek var mı? Önereceğiniz en iyi PC'yi az yoran virüs programı hangisidir? Teşekkürler.

BitDefender Free deneyin. Kaspersky Rusya'da olduğu için malum sebeplerden dolayı Rusya'nın nasıl bir ülke olduğunu biliyoruz...

Virüs programlarında genelde yükseltme yapmanızı istiyor. Windows güvenlik ile bununla uğraşmana gerek kalmıyor "tam zamanlı koruma" açarsanız virüs tespit ettiği anda yok ediyor. Bilgisayarı yorar mı? Bilmiyorum. Ama şimdiye kadar kullandığım anti virüslerden farkı yok, sadece anti virüs indirmekle uğraşmıyorsun o kadar.

Virüs programlarında genelde yükseltme yapmanızı istiyor. Windows güvenlik ile bununla uğraşmana gerek kalmıyor "tam zamanlı koruma" açarsanız virüs tespit ettiği anda yok ediyor. Bilgisayarı yorar mı? Bilmiyorum. Ama şimdiye kadar kullandığım anti virüslerden farkı yok, sadece anti virüs indirmekle uğraşmıyorsun o kadar.

Microsoftt Defender daha geçen kendi Office programını virüs sanmamış mıydı ya :D?

Sebebi nedir?

Doğru yere bastın.

Hocam oyun performansınızı etkilemeyecek ve çok düşük kaynak kullanımı olan güzel bir AV.
Öneriyorum size: ESET IS.
Burada incelemeside var:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı