Avardenk Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 394 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #1 Telefonumdan, bilgisayarımdaki dosyalara USB kablo bağlamadan ağ üzerinden erişmek ve indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Telefonumdan, bilgisayarımdaki dosyalara USB kablo bağlamadan ağ üzerinden erişmek ve indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Mayıs 2023 #2 Avardenk dedi: Telefonumdan, bilgisayarımdaki dosyalara USB kablo bağlamadan ağ üzerinden erişmek ve indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... One drive ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızla eşitleme - Microsoft Desteği Artı 0 Eksi
Avardenk dedi: Telefonumdan, bilgisayarımdaki dosyalara USB kablo bağlamadan ağ üzerinden erişmek ve indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... One drive ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızla eşitleme - Microsoft Desteği
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.416 Çözümler 21 Yer İstanbul 7 Mayıs 2023 #3 RufatM dedi: One drive ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızla eşitleme - Microsoft Desteği Genişletmek için tıkla... One drive çok kısıtlamacı hocam, başka önerileriniz var mı ben de takipteyim. Artı 0 Eksi
RufatM dedi: One drive ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızla eşitleme - Microsoft Desteği Genişletmek için tıkla... One drive çok kısıtlamacı hocam, başka önerileriniz var mı ben de takipteyim.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.797 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 7 Mayıs 2023 #4 Avardenk dedi: Telefonumdan, bilgisayarımdaki dosyalara USB kablo bağlamadan ağ üzerinden erişmek ve indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... KDE Connet. Artı 0 Eksi
Avardenk dedi: Telefonumdan, bilgisayarımdaki dosyalara USB kablo bağlamadan ağ üzerinden erişmek ve indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... KDE Connet.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Mayıs 2023 #5 OnurOfc dedi: One drive çok kısıtlamacı hocam, başka önerileriniz var mı ben de takipteyim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam şu videoyu deneyin. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: One drive çok kısıtlamacı hocam, başka önerileriniz var mı ben de takipteyim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam şu videoyu deneyin.
KS KS Avardenk Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 394 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #6 RufatM dedi: OneDrive ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızla eşitleme - Microsoft Desteği Genişletmek için tıkla... Hocam ağ üzerinden diyorum internet üzerinden değil. Artı 0 Eksi
RufatM dedi: OneDrive ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızla eşitleme - Microsoft Desteği Genişletmek için tıkla... Hocam ağ üzerinden diyorum internet üzerinden değil.