Windows 11 ile Windows 7 UEFI Dual Boot olur mu?

RAM
8GB
İşlemci
Intel Core i5-6200U
Merhabalar, Windows 11 ile Windows 7'yi UEFI olarak Dual Boot yapabilir miyim? Ayrı olarak şunu da ekleyeceğim: Bunu aynı diskte farklı klasörlerde yapabilir miyim?

Örnek olarak;
Windows 11: "C:\" dizininde
Windows 7: "C:\Win7" dizininde

Enderman adlı YouTube kanalının (Windows 11'le Windows 95'i Dualboot yapma) videosunda görmüştüm 2 işletim sistemini aynı diske kurmayı, bu ne kadar mümkündür?

Şimdiden değerli yanıtlarınız için teşekkürler.

Merhabalar, Windows 11 ile Windows 7'yi UEFI olarak Dual Boot yapabilir miyim? Ayrı olarak şunu da ekleyeceğim: Bunu aynı diskte farklı klasörlerde yapabilir miyim?

Örnek olarak;
Windows 7: "C:\Win7" dizininde

Enderman adlı YouTube kanalının (Windows 11'le Windows 95'i Dualboot yapma) videosunda görmüştüm 2 işletim sistemini aynı diske kurmayı, bu ne kadar mümkündür?

Bence mümkün. Mümkün ise başka bir SSD/HDD'ye kurun ki sorun yaşamayın.

Merhabalar, Windows 11 ile Windows 7'yi UEFI olarak Dual boot yapabilir miyim? Ayrı olarak şunu da ekleyeceğim: Bunu aynı diskte farklı klasörlerde yapabilir miyim?

Örnek olarak;
Windows 7: "C:\win7" dizininde

Enderman adlı YouTube kanalının (Windows 11'le Windows 95'i dualboot yapma) videosunda görmüştüm 2 işletim sistemini aynı diske kurmayı, bu ne kadar mümkündür?

Aynı diske kuramazsınız. Aynı diske derken diski bölmelisiniz. Bir bölüme 2 işletim sistemi kurulamaz. (sanal makine dışında)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı