Windows 11 İlk Kez Yüzde 30’luk Pazar Payını Aştı

Olur mu benim sistemlerim yeterli, akıcı değil. Windows 10'a göre çok yavaş.

Bir kere sorun yok diyorsun ve 8 GB RAM yetersiz diyorsun. Yani hocam bu bile çelişki yani.

Bana göre sorun yok ama 8 GB kullananlar Windows 11 de bir zahmet zorlanır Windows 10 da 4 GB ile zorlananlar gibi düşün ve benim PC de Windows 10 da anlamsız bir şekilde oyunlar kasıyor hatta onun için konuda açtım ama Windows 11'e geçtim düzeldi sorun benden kaynaklı da olabilir.

Şimdiden düşmeye başlamış artık. Yüzde 0.01 düşmüş. Yaklaşık 200 bin kişi Windows 10'a geri dönmüş, ehe :D.
1722539346221.png

Bana göre sorun yok ama 8 GB kullananlar Windows 11 de bir zahmet zorlanır Windows 10 da 4 GB ile zorlananlar gibi düşün ve benim PC de Windows 10 da anlamsız bir şekilde oyunlar kasıyor hatta onun için konuda açtım ama Windows 11'e geçtim düzeldi sorun benden kaynaklı da olabilir.
Hocam öyle mantıksız bir konu ve bir o kadar mantıklı bir çözüm ile çözülmüş gibi... Birazcık fanboy olabilir misiniz siz?

Şimdiden düşmeye başlamış artık. Yüzde 0.01 düşmüş. Yaklaşık 200 bin kişi Windows 10'a geri dönmüş, ehe :D.
Eki Görüntüle 2270975

Windows 10 kendinden soğutuyor yavaş yavaş Valorant Windows 10 dada TPM isteyecek çoğu uygulama desteği kesecek.

Eki Görüntüle 2270975

Hocam öyle mantıksız bir konu ve bir o kadar mantıklı bir çözüm ile çözülmüş gibi... Birazcık fanboy olabilir misiniz siz?

Hayır sadece Windows 10'u bu kadar savunanlara biraz tilt oluyorum.

Hayır sadece Windows 10'u bu kadar savunanlara biraz tilt oluyorum.
Maalesef Windows 10, Windows 10'a göre böyle kötüyse otomatik övülür hocam.

Windows 10 kendinden soğutuyor yavaş yavaş Valorant Windows 10 dada TPM isteyecek çoğu uygulama desteği kesecek.
O sırada Valorant;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii biraz zorunlu geçenler oldu fakat güncel haliyle bir sorun yok, işletim sistemi gayet güzel. Yine de artık kernel ve çekirdek tarafında yenilemeler olmalı, W11 açıkçası W10’un üstüne gözle görülür bir şey katamadı. Bu durumun W12’de değişeceğini var sayıyorum, ayrıca artık Windows’un sürekli ayrı ayrı sürüm çıkarması yerine işletim sistemini tek bir ad yapıp sadece güncelleme ile devam etmesi gerektiğini düşünüyorum aynı MacOS vesaire gibi.

16 GB ve öyle bir şey de açık değil sizde.

Benimki 10 GB ve arka planda neler neler açık.

Eclipse, Spring Boot, Tomcat sunucusu, Apache sunucusu, VS Code, Brave. 17 saattir açık.

Masaüstüm'de 16 GB ve RAM kullanımı sizinki gibi boşta ama yüzde 8'lerde geziyor.

Yahu bu kadar RAM düşkünüyseniz Windows 7 kurun boşta 800 MB kullanımla keyfinize bakın. Bir işletim sisteminin kalitesini kullandığı RAM miktarı belirliyorsa ne diye Windows 10, 11 uğraşıyoruz ki :D?

Yahu bu kadar RAM düşkünüyseniz Windows 7 kurun boşta 800 MB kullanımla keyfinize bakın. Bir işletim sisteminin kalitesini kullandığı RAM miktarı belirliyorsa ne diye Windows 10, 11 uğraşıyoruz ki :D?
Ben modifiye ettim Windows 10 o kadar kullanıyor.
Birde VxKex kernel var Windows 7 için. Onunla güncel yada güncele yakın sistemlerde Windows 7 kullananlar var.

Maksak sistem boşta Ram'i çok kullanıp, kastırmasın bilgisayarı. Güncel, eski fark etmiyor kasıyor Windows 11.

Ben modifiye ettim Windows 10 o kadar kullanıyor.
Bir de VxKex kernel var Windows 7 için. Onunla güncel ya da güncele yakın sistemlerde Windows 7 kullananlar var.

Maksat sistem boşta RAM'i çok kullanıp, kastırmasın bilgisayarı. Güncel, eski fark etmiyor kasıyor Windows 11.

Bosta RAM kullanimiyla cihaz kasmaz, yuk altinda da Windows'un RAM kontrolu sayesinde kastirmiyor. Windows 11'in kastigini dusunmuyorum, sadece arada Explorer kaynakli takilmalar oluyor, ikisi farkli seyler.

Şu an W11 24H2 surumu kullanicisi olarak tek sikintinin driver eksikligi sebebiyle arada mavi ekran vermesi ve dusuk pil suresi. 24H2 normal surume cikinca HP suruculeri cikarir ve bu sorunlar tamamen hallolur diye dusunuyorum.

Bosta RAM kullanimiyla cihaz kasmaz, yuk altinda da Windows'un RAM kontrolu sayesinde kastirmiyor. Windows 11'in kastigini dusunmuyorum, sadece arada Explorer kaynakli takilmalar oluyor, ikisi farkli seyler.

Şu an W11 24H2 surumu kullanicisi olarak tek sikintinin driver eksikligi sebebiyle arada mavi ekran vermesi ve dusuk pil suresi. 24H2 normal surume cikinca HP suruculeri cikarir ve bu sorunlar tamamen hallolur diye dusunuyorum.
Explorer yerleşik bir uygulama ama ve kullanımı tüm pencereli uygulamaları etkiliyor. Unity3D, VS Code, Eclipse vb.

Ram kullanımı ile CPU kullanımı doğru orantılıdır birde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı