Ram kullanımı yüksek değil mi yani?@706111 internet tarayıcısı olandan bahsediyorsunuz zannettim. Onda da bir problem yaşamıyorum. Tek tük çökmeler oluyor ama öyle tek tük yani.
Ram kullanımı yüksek değil mi yani?@706111 internet tarayıcısı olandan bahsediyorsunuz zannettim. Onda da bir problem yaşamıyorum. Tek tük çökmeler oluyor ama öyle tek tük yani.
Of çok yüksek. Benim böyle;
16 GB ve öyle bir şey de açık değil sizde.@706111 ironi yaptığınızı varsayıyorum. Normal değerler işte. 16 GB RAM'li harici monitöre bağlı laptopta 200MB RAM explorer için normal geldi bana.
Bunlar Explorer'a etki ediyor mu ki? Bilmediğimden soruyorum.Eclipse, Springboot, Tomcat sunucusu, Apache sunucusu, VS code, Brave. 17 saattir açık bir de.
Ekranınız aşırı hoşuma gitti hocam.Of çok yüksek. Benim böyle;
Eki Görüntüle 2270917
Eki Görüntüle 2270918
Memreduct'te kullanim;
Eki Görüntüle 2270920
Eki Görüntüle 2270921
Explorer birçok sorunu var ama temelinde, explorer dışında olan bir sorun. Çok Ram tüketiyor. Nedeni büyük ihtimalle arkaplanda birçok bloatware çalıştırması.Bunlar Explorer'a etki ediyor mu ki? Bilmediğimden soruyorum.
Ki bence 200 MB'ın bir önemi yok. Diğer gecikmeleri vs. de yaşamıyorum.
Yazılımcı ekranı bu. Herkesin ağzı açık kalır.Ekranınız aşırı hoşuma gitti hocam.
Tek sıkıntı ben de yazılımcıyımYazılımcı ekranı bu. Herkesin ağzı açık kalır.
Ben de öğreniyorum işte. Abilerimden, ablalarımdan ne gördüysem ekrana onu koydum abi. O kadar iyi yazılımcı değilim.Tek sıkıntı bende yazılımcıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.