cajuncorner
Picopat
- Katılım
- 8 Aralık 2024
- Mesajlar
- 88
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Maalesef kullandığım telefon iphone. Iphone olduğu için araştırdığımda çook uzundu çözemedim bende androidden deyeyim dedim. Fakat bende mevcut olan kablo dandirik bim kulaklığı internet aktarımı özelliği olmadığını düşündüğüm bir kulaklık. Acaba iphone yöntemi hakkında video vs varsa atabilir misin? Bizzat ben beceremedim gördüklerimi.Normalde ilk kurulduğun da olması lazımdı. Mobil ağ paylaşımını açtıktan sonra USB seçeneğini açtınız mı? Başka kablo veya telefon yok mu evde?
Hocam bu wifi driverni nerden indirebilirim? Teşekkürler.Driverler kurulum ekranında olmasa dahi kurulum tamamlanıp Windows açıldıktan sonra Windows update ile kurulacaktır.
Ethernet ya da USB kablo ile bağlanamıyorsanız doğal olrak ilk önce USB belleğe Wifi driverini indirip PC de kurmanız gerekir.
Sonrasında update..
Hocam acaba bu driveri nerden bulabilirm?Hocam Wi-Fi Drive'nın kurulum dosyasını bulabilirseniz başka bir yerden indirin USB üzerinden sisteme kurabilirsiniz. Veya telefondan internet bağlamayı deneyebilirsiniz.
Denedim. Kablo dandirik olduğundan muhtemelen olmadı.Telefonu USB ile PC'ye bağlayıp Ethernet özelliğini denediniz mi?
Sormak istediğim yeni bir soru daha var. Ben lenovonun bizzat siteisnden eski laptopum ile wifi driverini indirip benim laptopa attım. Sonrasında bu driveri başlatıp extract yapıp aygıt yöneticisinden bu driveri ekledim fakat hiçbir şey değişmedi. Bilgisi olan var mı?
Son düzenleme: