Windows 11 ilk kurulumda internet nasıl bağlanır?

Normalde ilk kurulduğun da olması lazımdı. Mobil ağ paylaşımını açtıktan sonra USB seçeneğini açtınız mı? Başka kablo veya telefon yok mu evde?
Maalesef kullandığım telefon iphone. Iphone olduğu için araştırdığımda çook uzundu çözemedim bende androidden deyeyim dedim. Fakat bende mevcut olan kablo dandirik bim kulaklığı internet aktarımı özelliği olmadığını düşündüğüm bir kulaklık. Acaba iphone yöntemi hakkında video vs varsa atabilir misin? Bizzat ben beceremedim gördüklerimi.

Driverler kurulum ekranında olmasa dahi kurulum tamamlanıp Windows açıldıktan sonra Windows update ile kurulacaktır.
Ethernet ya da USB kablo ile bağlanamıyorsanız doğal olrak ilk önce USB belleğe Wifi driverini indirip PC de kurmanız gerekir.
Sonrasında update..
Hocam bu wifi driverni nerden indirebilirim? Teşekkürler.

Hocam Wi-Fi Drive'nın kurulum dosyasını bulabilirseniz başka bir yerden indirin USB üzerinden sisteme kurabilirsiniz. Veya telefondan internet bağlamayı deneyebilirsiniz.
Hocam acaba bu driveri nerden bulabilirm?

Telefonu USB ile PC'ye bağlayıp Ethernet özelliğini denediniz mi?
Denedim. Kablo dandirik olduğundan muhtemelen olmadı.

Sormak istediğim yeni bir soru daha var. Ben lenovonun bizzat siteisnden eski laptopum ile wifi driverini indirip benim laptopa attım. Sonrasında bu driveri başlatıp extract yapıp aygıt yöneticisinden bu driveri ekledim fakat hiçbir şey değişmedi. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı