Ynskndic Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #1 Merhaba, ben çıkıştan önce beta sürümü yükledim, dev sürüm değil. Insider programından çıkmalı mıyım? Ayarlara girince Insider programı açık gözükmüyor. FreeDOS yükledim. Resimler ektedir. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-10-05 213417.png 17,8 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021
Merhaba, ben çıkıştan önce beta sürümü yükledim, dev sürüm değil. Insider programından çıkmalı mıyım? Ayarlara girince Insider programı açık gözükmüyor. FreeDOS yükledim. Resimler ektedir.
Çözüm The Shorekeeper 5 Ekim 2021 Ynskndic dedi: Yaklaşık 4 gün önce kurmuştum. Ayarlardan çıkamıyorum başka yolu var mı? İnternetden baktım biraz ama bulamadım yanlış araştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an Insider programından zaten çıkmışsınız.
Ynskndic dedi: Yaklaşık 4 gün önce kurmuştum. Ayarlardan çıkamıyorum başka yolu var mı? İnternetden baktım biraz ama bulamadım yanlış araştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an Insider programından zaten çıkmışsınız.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2021 #2 Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz. Ama neden resmi çıkan sürümü indirmediniz? Artı 1 Eksi
KS KS Ynskndic Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #3 The Shorekeeper dedi: Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz. Ama neden resmi çıkan sürümü indirmediniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 gün önce kurmuştum. Ayarlardan çıkamıyorum başka yolu var mı? İnternet den baktım biraz ama bulamadım yanlış araştırmış olabilirim. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz. Ama neden resmi çıkan sürümü indirmediniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 gün önce kurmuştum. Ayarlardan çıkamıyorum başka yolu var mı? İnternet den baktım biraz ama bulamadım yanlış araştırmış olabilirim.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2021 #4 Ynskndic dedi: Yaklaşık 4 gün önce kurmuştum. Ayarlardan çıkamıyorum başka yolu var mı? İnternetden baktım biraz ama bulamadım yanlış araştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an Insider programından zaten çıkmışsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Ynskndic dedi: Yaklaşık 4 gün önce kurmuştum. Ayarlardan çıkamıyorum başka yolu var mı? İnternetden baktım biraz ama bulamadım yanlış araştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an Insider programından zaten çıkmışsınız.
KS KS Ynskndic Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #5 The Shorekeeper dedi: Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz. Ama neden resmi çıkan sürümü indirmediniz? Genişletmek için tıkla... Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz yazınca hala programdayım zannettim, yanlış anladım teşekkür eder iyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz. Ama neden resmi çıkan sürümü indirmediniz? Genişletmek için tıkla... Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz yazınca hala programdayım zannettim, yanlış anladım teşekkür eder iyi günler dilerim.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2021 #6 Ynskndic dedi: Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz yazınca hala programdayım zannettim, yanlış anladım teşekkür eder iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Ynskndic dedi: Insider ile işiniz yoksa çıkabilirsiniz yazınca hala programdayım zannettim, yanlış anladım teşekkür eder iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.