Selo45 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 350 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Cihanız minimum özellikleri karşılamıyor diyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Çözüm Selo45 30 Haziran 2021 _fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve GPT'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM'de formata gerek yok ama GPT yok diyor, onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. _fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve Gbt'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM de formata gerek yok ama gbt yok diyor onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi başardım! Düzenlenmiş ISO indirdim ve indi!
_fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve GPT'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM'de formata gerek yok ama GPT yok diyor, onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. _fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve Gbt'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM de formata gerek yok ama gbt yok diyor onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi başardım! Düzenlenmiş ISO indirdim ve indi!
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Haziran 2021 #2 Selo45 dedi: Cihanız minimum özellikleri karşılamıyor diyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... https://github.com/rcmaehl/WhyNotWin11/releases/latest/download/WhyNotWin11.exe buradan indirip nelerin eksik olduğunu görebilirsiniz Artı 0 Eksi
Selo45 dedi: Cihanız minimum özellikleri karşılamıyor diyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... https://github.com/rcmaehl/WhyNotWin11/releases/latest/download/WhyNotWin11.exe buradan indirip nelerin eksik olduğunu görebilirsiniz
KS KS Selo45 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 350 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Hep TPM yine TPM.... Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Haziran 2021 #4 Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve GPT'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM'de formata gerek yok ama GPT yok diyor, onun için lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve GPT'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM'de formata gerek yok ama GPT yok diyor, onun için lazım.
KS KS Selo45 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 350 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #5 _fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve GPT'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM'de formata gerek yok ama GPT yok diyor, onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. _fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve Gbt'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM de formata gerek yok ama gbt yok diyor onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi başardım! Düzenlenmiş ISO indirdim ve indi! Artı 0 Eksi Çözüm
_fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve GPT'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM'de formata gerek yok ama GPT yok diyor, onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. _fatih_kartal_ dedi: Yalnız TPM ile beraber format atmanız lazım ve Gbt'ye çevirmeniz gerekiyor. TPM de formata gerek yok ama gbt yok diyor onun için lazım. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi başardım! Düzenlenmiş ISO indirdim ve indi!
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Haziran 2021 #6 Selo45 dedi: Tamamdır. Yükseltmeyi başardım! Düzenlenmiş ISO indirdim ve indi! Genişletmek için tıkla... Düzenlenmiş ISO Insider'dan daha kötü yalnız böyle desteklemeyen özellikler olunca mavi ekran bile alabilirsin belki Artı 0 Eksi
Selo45 dedi: Tamamdır. Yükseltmeyi başardım! Düzenlenmiş ISO indirdim ve indi! Genişletmek için tıkla... Düzenlenmiş ISO Insider'dan daha kötü yalnız böyle desteklemeyen özellikler olunca mavi ekran bile alabilirsin belki
KS KS Selo45 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 350 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #7 _fatih_kartal_ dedi: Düzenlenmiş ISO Insider'dan daha kötü yalnız böyle desteklemeyen özellikler olunca mavi ekran bile alabilirsin belki Genişletmek için tıkla... Yeni pc aldım kurtuldum düzenlenmiş iso illetinden. Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ dedi: Düzenlenmiş ISO Insider'dan daha kötü yalnız böyle desteklemeyen özellikler olunca mavi ekran bile alabilirsin belki Genişletmek için tıkla... Yeni pc aldım kurtuldum düzenlenmiş iso illetinden.