Çözüldü Windows 11 Insider sürümünde halen TPM 2.0 istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Demonce

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, biliyorsunuz ki Insider sürümü için TPM zorunluluğu kalktı. Fakat ben Windows Update'den güncelleme yapsam bile yine TPM 2.0 hatası ile karşılaşıyorum sebebi nedir?

Adsız.png

Windows Update'de %100 indirmeden sonra setup açılıyor.

Adsız.png

Windows Update üzerinden indirme işlemini tamamladıktan sonra otomatik setup açılıyor fakat kurmaya çalıştığımda böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Adsız.png

Çözüm
Sorunu çözüme ulaştırdım. Elimdeki Windows 10 ISO'sundan appraiserres.dll dosyasını C:\$WINDOWS.~BT\Sources kısmındakiyle değiştirdim ve hata vermeden indirme işlemine devam etti. Eğer Windows 11 çalışırsa yazarım.
Kaynak : Reddit
Benden mi almış derken sanarsın kendisi icat etti kardeşim benim bak orada kaynağımı vermişim senin attığın dosyanın konumu MediaFire benim attığım GitHub dalga geçer gibi benden mi almış yazıyorsun. Önce çözümü bir oku verdiğim kaynağa bak sonra konuşursun.
Sana burda laf ettiğim yok nedir bu atar gider kardeşim? Verdiğin kaynaktaki adamdan söz ediyorum? Bi' kendine gel.

Şuan Windows 11'den yazıyorum. Yükleme yaparken birkaç hata verdi ondan bahsedeceğim. Kendi Windows 10 ISO'mdaki appraiserres.dll hata verdi. Aldığım hata yükleniyor kısmında yarıdayken 0x000005 hatası. Bunu GitHub'dakini kullanarak çözdüm.
GitHub : Appraiserres.dll
Hocam bende o konuma gidince konum kullanılamıyor hatası veriyor.

Hocam bende o konuma gidince konum kullanılamıyor hatası veriyor.

Hocam önce Insider sürümünü indirmeye başlatın TPM 2.0 hatasını verdikten sonra o konuma gitmeyi deneyin. Daha sonra dosyayı değiştirdikten sonra Windows Update'a gelip sorunu düzelt butonuna basın sorunsuz indireceksiniz.

Merhaba, biliyorsunuz ki Insider sürümü için TPM zorunluluğu kalktı. Fakat ben Windows Update'den güncelleme yapsam bile yine TPM 2.0 hatası ile karşılaşıyorum sebebi nedir?

Eki Görüntüle 1088981

Windows Update'de %100 indirmeden sonra setup açılıyor.

Eki Görüntüle 1088985

Windows Update üzerinden indirme işlemini tamamladıktan sonra otomatik setup açılıyor fakat kurmaya çalıştığımda böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Eki Görüntüle 1088994

Sizin verdiğiniz çözümü yaptığında Windows 11 yükleniyor sonuna kadar en sonunda hata veriyor saatlerce bekledim en sonda hata verdi :C
Şu an Windows 11'den yazıyorum. Yükleme yaparken birkaç hata verdi ondan bahsedeceğim. Kendi Windows 10 ISO'mdaki appraiserres.dll hata verdi. Aldığım hata yükleniyor kısmında yarıdayken 0x000005 hatası. Bunu GitHub'dakini kullanarak çözdüm.
GitHub: Appraiserres.dll

Hocam bende yaptım ama bende yükleme tamamlandıktan sonra hata verdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı