M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 29 Haziran 2021 #51 Imparator878 dedi: Evet bencede olabilir.Eski windows 10 kullanıcısı buna tetikliyor olabilir.Acaba microsoft hesabı ile girdiğimizde böyle bir hata yokmu. Genişletmek için tıkla... bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu.
Imparator878 dedi: Evet bencede olabilir.Eski windows 10 kullanıcısı buna tetikliyor olabilir.Acaba microsoft hesabı ile girdiğimizde böyle bir hata yokmu. Genişletmek için tıkla... bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #52 MuhendisBey1 dedi: bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu. Genişletmek için tıkla... Bence çözüm bilgisayarı şarja takılı olmadan çalıştırıp sonra takmak.
MuhendisBey1 dedi: bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu. Genişletmek için tıkla... Bence çözüm bilgisayarı şarja takılı olmadan çalıştırıp sonra takmak.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 29 Haziran 2021 #53 Imparator878 dedi: Bence çözüm bilgisayarı şarja takılı olmadan çalıştırıp sonra takmak. Genişletmek için tıkla... Eğer 100 olursa yine oluyormnuş. Ben 100 değilken İngilizce yaptım düzeldi.
Imparator878 dedi: Bence çözüm bilgisayarı şarja takılı olmadan çalıştırıp sonra takmak. Genişletmek için tıkla... Eğer 100 olursa yine oluyormnuş. Ben 100 değilken İngilizce yaptım düzeldi.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #54 MuhendisBey1 dedi: Eğer 100 olursa yine oluyormnuş. Ben 100 değilken İngilizce yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denermisin.Ona göre yapıcam.
MuhendisBey1 dedi: Eğer 100 olursa yine oluyormnuş. Ben 100 değilken İngilizce yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denermisin.Ona göre yapıcam.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 29 Haziran 2021 #55 Imparator878 dedi: Dener misin? Ona göre yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çöküyor. 100'den düşükken dili İngilizce yapmak şart. Sırf denemek istiyorsanız yeni bir birim oluşturup sıfırdan kurun.
Imparator878 dedi: Dener misin? Ona göre yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çöküyor. 100'den düşükken dili İngilizce yapmak şart. Sırf denemek istiyorsanız yeni bir birim oluşturup sıfırdan kurun.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #56 MuhendisBey1 dedi: Çöküyor. 100'den düşükken dili İngilizce yapmak şart. Sırf denemek istiyorsanız yeni bir birim oluşturup sıfırdan kurun. Genişletmek için tıkla... Hata olmama ihtimali kaç.
MuhendisBey1 dedi: Çöküyor. 100'den düşükken dili İngilizce yapmak şart. Sırf denemek istiyorsanız yeni bir birim oluşturup sıfırdan kurun. Genişletmek için tıkla... Hata olmama ihtimali kaç.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 29 Haziran 2021 #57 Imparator878 dedi: Hata olmama ihtimali kaç. Genişletmek için tıkla... Yeni kuracağın da mı? Neredeyse 0. ben Single Language lisansınız olduğu için bu çözümü sundum. Orjianl ürününüze zarar gelmez.
Imparator878 dedi: Hata olmama ihtimali kaç. Genişletmek için tıkla... Yeni kuracağın da mı? Neredeyse 0. ben Single Language lisansınız olduğu için bu çözümü sundum. Orjianl ürününüze zarar gelmez.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #58 MuhendisBey1 dedi: Yeni kuracağın da mı? Neredeyse 0. ben Single Language lisansınız olduğu için bu çözümü sundum. Orjianl ürününüze zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Masaüstülerde pil olmadığı için onlarda sorun yok sanırım.
MuhendisBey1 dedi: Yeni kuracağın da mı? Neredeyse 0. ben Single Language lisansınız olduğu için bu çözümü sundum. Orjianl ürününüze zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Masaüstülerde pil olmadığı için onlarda sorun yok sanırım.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 29 Haziran 2021 #59 Imparator878 dedi: Masaüstülerde pil olmadığı için onlarda sorun yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Şu anlık söyleyen olmadı.
Imparator878 dedi: Masaüstülerde pil olmadığı için onlarda sorun yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Şu anlık söyleyen olmadı.
gökberkelik Zeptopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #60 Ayarlar menüsü hiç gelmiyor, hata veriyor, açılmıyor. Görev çubuğu bembeyaz kaldı. Hiçbir şey yaptırmıyor Windows ile ilgili.
Ayarlar menüsü hiç gelmiyor, hata veriyor, açılmıyor. Görev çubuğu bembeyaz kaldı. Hiçbir şey yaptırmıyor Windows ile ilgili.