MuhendisBey1
Hectopat
bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu.Evet bencede olabilir.Eski windows 10 kullanıcısı buna tetikliyor olabilir.Acaba microsoft hesabı ile girdiğimizde böyle bir hata yokmu.
bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu.Evet bencede olabilir.Eski windows 10 kullanıcısı buna tetikliyor olabilir.Acaba microsoft hesabı ile girdiğimizde böyle bir hata yokmu.
Bence çözüm bilgisayarı şarja takılı olmadan çalıştırıp sonra takmak.bende microsoft hesabı açık insider için öyleyken oldu.
Bence çözüm bilgisayarı şarja takılı olmadan çalıştırıp sonra takmak.
Denermisin.Ona göre yapıcam.Eğer 100 olursa yine oluyormnuş. Ben 100 değilken İngilizce yaptım düzeldi.
Dener misin? Ona göre yapacağım.
Hata olmama ihtimali kaç.Çöküyor. 100'den düşükken dili İngilizce yapmak şart. Sırf denemek istiyorsanız yeni bir birim oluşturup sıfırdan kurun.
Hata olmama ihtimali kaç.
Masaüstülerde pil olmadığı için onlarda sorun yok sanırım.Yeni kuracağın da mı? Neredeyse 0. ben Single Language lisansınız olduğu için bu çözümü sundum. Orjianl ürününüze zarar gelmez.
Şu anlık söyleyen olmadı.Masaüstülerde pil olmadığı için onlarda sorun yok sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.