ISO dosyasını nereden bulabiliriz?
Aaa ben o sağ altta ki tuşu fark etmemiştim, eski Insider sürümünde basamıyordum oraya.Bende güncellemeyi sorunsuz şekilde aldım ve şimdi biraz kurcaladım.
1. Ses ve parlaklık barları yer değiştirmiş sesi alta almışlar. Bence daha kullanışlı olmuş.
2. Masaüstünü gösteren sağ alt tuş tam sağa hizalanmış diğer Windows sürümlerindeki gibi tıklanabiliyor rahatça artık.
3. Sağ tık menüsüne yenile seçeneği gelmiş.
4. Wifi simgenin falan açıldığı sağ alt menüde yenileme yapılmış ve birkaç seçenek daha eklenmiş.
5. Sağ bildirim menüsünde var mıydı hatırlamıyorum ama tümünü temizle butonu koyulmuş gibi geldi bana.
6. Son olarak başlata tıklayınca, ayarları açınca oluşan görsel pürüzler giderilmiş.
Evet geçen sürümde tam hizalı olmadığı için en sağın hafif soluna fareyi çekmek gerekiyordu. Bu güncelleme ile olması gerektiği gibi yapmışlar artık.Aaa ben o sağ altta ki tuşu fark etmemiştim, eski Insider sürümünde basamıyordum oraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.