Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

Aktif kullanan arkadaşlar ne gibi hatalarla karşılaşıyor, destek vermediği uygulamalar vs. var mı? Geçmeyi düşünüyorum açıkçası.

Benim hiç değişmedi RAM kullanımım 8 GB RAM ile 500 MB falan değişti sonra zaten İngilizce olduğu için normal W11'e geri döndüm

Aktif kullanan arkadaşlar ne gibi hatalarla karşılaşıyor, destek vermediği uygulamalar vs. var mı? Geçmeyi düşünüyorum açıkçası.
Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum memnunum. 2031 yılına yani 5+5 yıl destek bitene kadar da kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Windows 11 LTSC 2024 de kullandım ama eldeki cihazlarım Windows 10'da daha iyi ve performanslı çalışıyor. Daha üst segment bilgisayarım olsa LTSC 2024 de kullanmayı düşünebilirdim. Kurduktan sonra birkaç basit ayarla hatta hiç uğraşmadan direkt revios ile ram kullanımı defenderle bile 2 GB'ye düşüyordu. Hatta bazen 1,5 gb.

Hocam kullandığınız sürümün linkini nasıl edinebilirim? Win 10 2021LTSC 64bit gerekiyor mümkünse.

ReviOS nasıl kurulur, güncel bir anlatım linki bulamadım. 2010 LTSC IoT olarak etkinleşti. ReviOS ile hizmetlerin çoğunu kapatıp hafifletmeyi artırayım dedim ama anlatımlardan pek bir şey anlamadım. Mümkünse rehber gibi bir yükleme aşamaları var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ame wizard beta indirtiyor sonra da revios'un apbx dosyasını sürükle bırak yapıyorsunuz bu kadar. Zor bir şey değil. Bazı şeyleri yapmadan size soruyor varsayılan tarayıcı ne olsun diye falan o kadar. Windows defender kapansın mı diye soruyor. Rehberlik bir şeyi yok gibi ondan yoktur.

Massgraveye bu konuda güvenmiyorum çünkü o sürümü kurdum Ethernet sürücülerini kurarken hata aldım hata da Windows 10 server 2016 yazıyordu geç ayıktım olayı ama sonradan döndüm Windows 10 IoT Enterprise LTSC'ye.

@misty rosetta neden dislike attınız normal IoT versyonu zaten evaluate massgrave zaten evaluate etkinleştiremiyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…