Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 258
  • Görüntüleme 68.520
Oyun oynarken ekran boyutunun bozulması normal mi sizce? 10 LTSC de hiçbir sorun yok 11 LTSC de ekran gidip geliyor ve görüntü Pixel'i düşük kalitesiz görüntü oluyor.

İso dosyasını indiremiyorum hata veriyor.

İdm ile indirin oluyor.
Bu konudaki linki dene.

aga bişey sormak istiyorum iyi güzel bir anlatım herşey güzelde neden massgrave.dev linkinde aynı isonun türkçesi varken ingilizceyi verdiniz . aynı orjinal isonun türkçeside var kurulum yükleme ve sonrası full türkçe olanı yani isterseniz bir düzenleyin anlatım çok iyi her konuda. ben refs format için denicektim sadece . inşallah refs format destekliyordur linkide zahmet etme diye vereyim kopyala yapıştır yaparsın istersen tr-tr_windows_11_enterprise_ltsc_2024_x64_dvd_27bdab81.iso | MASSGRAVE Drive bu arada linkte aynı senin güvendiğin yerden tüm diller mevcut bu arada istersen bir bak gözden kaçırmış olabilirsin linkinide burdan vereyim yine Windows LTSC Download | MAS

Arkadaşlar biosa girip yapamayanlar için iso dosyasını indirin çift tıklayın ve bekleyin sonra bi klasör açılcak bu klasörde setup diye bir uygulama dosyası var bunu açıp kurabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı