Windows 11 IoT Enterprise LTSC ISO nereden bulunur?

sywpie

Decapat
İyi günler, PC'me Windows 11 IoT LTSC yüklemeyi düşünüyorum ancak ISO dosyasını sadece massgrave.dev adında bir sitede bulabildim, bu site güvenli mi?(Microsoft'un kendi sitesindeki eval versionu onu önermeyin.)

İyi günler, PC'me Windows 11 IoT LTSC yüklemeyi düşünüyorum ancak ISO dosyasını sadece massgrave. Dev adında bir sitede bulabildim, bu site güvenli mi?(Microsoft'un kendi sitesindeki eval versionu onu önermeyin.)

ReviOS <3 kullan performans istiyorsan hiç LTSC falan bulaşma.

İyi günler, PC'me Windows 11 IoT LTSC yüklemeyi düşünüyorum ancak ISO dosyasını sadece massgrave. Dev adında bir sitede bulabildim, bu site güvenli mi?(Microsoft'un kendi sitesindeki eval versionu onu önermeyin.)

Ben Windows 11 21H2 sürümü Microsoft'un kendi web sitesinde indirmiştim USB belleğe ya da DVD ile yazdırıp kurulum yapıp driverları kurup kullanmayı başladım beenim tavsiyem Microsoft'un kendi web sitesinde ISO'yu indir Windows 11 IoT ltcs ISO dosyasını indirin. Güvenilir.

Ben Windows 11 21H2 sürümü Microsoft'un kendi web sitesinde indirmiştim USB belleğe ya da DVD ile yazdırıp kurulum yapıp driverları kurup kullanmayı başladım beenim tavsiyem Microsoft'un kendi web sitesinde ISO'yu indir Windows 11 IoT ltcs ISO dosyasını indirin. Güvenilir.

Dedigim gibi Microsoft'un kendi sitesindeki deneme sürümü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan indirebilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı