Sslonalkrp
Hectopat
- RAM
- 16 GB
- SSD veya HDD modeli
- 1 TB
- Anakart
- Biostar
Merhaba. Yeni aldığım sisteme Windows 11 kurmak için ISO indirmeye çalışıyorum ama hata veriyor. Ne yapmalıyım?
Az önce denedim bende de hata verdi. Genel bir sorun olabilir.Merhaba. Yeni aldığım sisteme Windows 11 kurmak için ISO indirmeye çalışıyorum ama hata veriyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2648381
ISO indirmenin başka bir yolu var mı?Az önce denedim bende de hata verdi. Genel bir sorun olabilir.
Forumda indirme linki var.ISO indirmenin başka bir yolu var mı?
30 Eylül 2025 olması sorun olur mu?Forumda indirme linki var.
Windows 11 25H2 ISO
Şifre: technopat2011 Windows 11'in en son ve güncel sürümünü güvenli bir şekilde buradan indirebilirsiniz. Windows 11 Format Rehberi FreeDOS Laptopa Windows 11 Kurma Rehberi Windows 11 Yükseltme Rehberi Ek Kaynaklar Windows 11 destekli...www.technopat.net
Güncellik için diyorsan zaten son güncellemeleri kurulumdan sonra yaparsın. Sorunlu ISO olacağını da sanmam forumda yayınlamazlardı diye düşünüyorum.30 Eylül 2025 olması sorun olur mu?
30 Eylül 2025 olması sorun olur mu?
Sorun olmaz, eğer daha güncel bir şey arıyorsanız bunu kullanın.
Windows için olan BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve bitmesini bekleyin.
![]()
Summary for Windows 11, version 25H2 (26200.7634) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro
Summary for Windows 11, version 25H2 (26200.7634) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
ISO indirmenin başka bir yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.