Çözüldü Windows 11 ISO'su yazdırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LastikUsman

Hectopat
Daha fazla  
Resmî sitesinden ISO dosyasını indirdim, Rufus'tan yazdırmaya çalışıyorum yok olmuyor. Ayrıştırma hatası verip duruyor. Belleği biçimlendirdim düzelmedi. ISO'yu silip yükledim kaç kere düzelmedi. balenaEtcher kullandım, onda yazdı ama bu sefer de kurulumda sürücü yükleme kısmında kilitli kaldım.

Ne yapacağım bilmiyorum daha önce kaç kere Windows 10 ve muhtelif linuks sürümlerini kurdum hatırlayamıyorum ama bir türlü Windows 11 kuramıyorum şu anda. Cihazım güncel yeni aldığım dizüstü bilgisayarım.

BalenaEtcher yazdırıyor ve yükleme kısmına geliyor bilgisayar ama dediğin gibi sürücü yükleme kısmında takılıyor, ilerletmiyor. Yazdırırken verdiği uyarı bu:
1752492194202.png

Rufus direkt yazdırmıyor.

Çözüm
Dostum benzer sorunları yaşadım, Ventoy ile kurulum hazırlayıp çözdüm. Bu aralar bu sorun popüler neden bilmiyorum fakat Ventoy ile dener misiniz? Geçen bir arkadaşı da o şekilde çözmüştük.
Dostum benzer sorunları yaşadım, Ventoy ile kurulum hazırlayıp çözdüm. Bu aralar bu sorun popüler neden bilmiyorum fakat Ventoy ile dener misiniz? Geçen bir arkadaşı da o şekilde çözmüştük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2156295 bunu indiriniz talimatlar önce açın bekleyin kullanım talimatını kabul edin ve devam edin 2 seçenek var bu bilgisayarı yükselt veya ISO dosyası USB için ISO dosyasına basın ama basmadan önce Ventoy yükleyin birazdan atacağım indirdikten sonra ISO dosyasını USB'nize takın ardından boot me müsünden usbnizi açın Ventoy menüsünde ISO dosyasını açın ve Windows 11'e hoş geldiniz.

PC'nizin Windows 11 için uygun olup olmayacağına bakıyor, ben indirdim 1 gün sonra bilgisayara Windows 11 güncellemesi geldi.

Uygun olması lâzım yeni cihaz.

Merhaba https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2156295 bunu indirin ve ISO dosyasını seçerek Rufus'a yazdırın bu da olmazsa 1. seçenek bu bilgisayarı yükselte tıklayın kısaca talimatlar önce açın bekleyin kullanım talimatını kabul edin ve devam edin 2 seçenek var bu bilgisayarı yükselt veya ISO dosyası USB için ISO dosyasına basın ama basmadan önce Ventoy yükleyin birazdan atacağım indirdikten sonra ISO dosyasını USB'nize takın ardından boot me müsünden usbnizi açın Ventoy menüsünde ISO dosyasını açın ve Windows 11'e hoş geldiniz.

PC'nizin Windows 11 için uygun olup olmayacağına bakıyor, ben indirdim 1 gün sonra bilgisayara Windows 11 güncellemesi geldi.

Teşekkür ederim Ventoy'u deniyorum şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı