Bunlar çok önemli özellikler değil hocam. Hepsi bomboş özellikler, hiçbir işe yaramaz hiçbir avantajı yok. Şahsen yıllarca etkinleştirilmemiş kullandım Windows'u. Hiç de sıkıntı yok, mis gibi.
Bunlar çok önemli özellikler değil hocam. Hepsi bomboş özellikler, hiçbir işe yaramaz hiçbir avantajı yok. Şahsen yıllarca etkinleştirilmemiş kullandım Windows'u. Hiç de sıkıntı yok, mis gibi.
Hocam, oyun oynayan biriyseniz oyunun ortasında sizi masaüstüne atan "Windows'u etkinleştir be birader" yazısını hiç görmediniz galiba. Rekabetçi bir oyunda monitör kırdırır.
Bu arada o sistemdeki kasanın içindeki stok PSU aşırı dandik. Bir süre idarelik kullanıp sonra onu satıp daha iyi bir PSU almanızı öneririm. Cânım tüm sistemi öyle dandik bir güç kaynağına emanet etmeyin.
Hocam, oyun oynayan biriyseniz oyunun ortasında sizi masaüstüne atan "Windows'u etkinleştir be birader" yazısını hiç görmediniz galiba. Rekabetçi bir oyunda monitör kırdırır.
Dostum ben verdiğin yanlış bilgiyi düzelttim. Tek farkı aşağıda yazı yazması değil, panellerde kapanıyor dedim. Senin için sorun teşkil etmemesi, herkes için aynı olacağı anlamına gelmez. Ben bilgisini verdim. Kararı kendisi verir.