Bunlar çok önemli özellikler değil hocam. Hepsi bomboş özellikler, hiçbir işe yaramaz hiçbir avantajı yok. Şahsen yıllarca etkinleştirilmemiş kullandım Windows'u. Hiç de sıkıntı yok, mis gibi.Windows etkinleştirilmediğinde kişiselleştirme panelleri kapalı kalır. Cihazın bir çok özelliğini pasif olarak kullanmak zorunda kalır.
Hepsilisans ya da saglamlisans gibi sitelerden OEM keyleri uygun fiyata alabilirsin.
Windows etkinleştirilmediğinde kişiselleştirme panelleri kapalı kalır. Cihazın birçok özelliğini pasif olarak kullanmak zorunda kalır.
Bunlar çok önemli özellikler değil hocam. Hepsi bomboş özellikler, hiçbir işe yaramaz hiçbir avantajı yok. Şahsen yıllarca etkinleştirilmemiş kullandım Windows'u. Hiç de sıkıntı yok, mis gibi.
Masaüstüne falan atmıyor? Sadece sağ altta çıkıyor o da 1080P monitörde çok da büyük gözükmüyor.Hocam, oyun oynayan biriyseniz oyunun ortasında sizi masaüstüne atan "Windows'u etkinleştir be birader" yazısını hiç görmediniz galiba. Rekabetçi bir oyunda monitör kırdırır.
Dostum ben verdiğin yanlış bilgiyi düzelttim. Tek farkı aşağıda yazı yazması değil, panellerde kapanıyor dedim. Senin için sorun teşkil etmemesi, herkes için aynı olacağı anlamına gelmez. Ben bilgisini verdim. Kararı kendisi verir.Bunlar çok önemli özellikler değil hocam. Hepsi bomboş özellikler, hiçbir işe yaramaz hiçbir avantajı yok. Şahsen yıllarca etkinleştirilmemiş kullandım Windows'u. Hiç de sıkıntı yok, mis gibi.
Yukarıdaki cevabın aynısına ek olarak, evet lisanssız kullanmaktansa 20-40 TL arasında OEM key alıp sorunu halledebilir.Onları bence sorun etmez görev çubuğu ayarları falan kısılıyor eğer özelleştirme istiyorsada 40 50 TL'ye key alabilir geçen tavuk dürüm aldım 80 TL.
Masaüstüne falan atmıyor? Sadece sağ altta çıkıyor o da 1080p monitörde çok da büyük gözükmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.