Merhaba. Windows 11'e temiz kurulumla geçeli 1 hafta oldu. Laptop kullanıyorum özellikleri Dell Vostro i5 1135G7 ( 11th gen) MX350 8 GB DDR4 3200 MHz 512 GB M.2 SSD. Laptopun özellikleri yetiyor fakat arayüzü kasıyor Windows 11'in. Şimdi Windows 10'a geçsem çok fazla dosya ve oyunum var tekrar yüklemekle uğraşmak pek istemiyorum. Ne yapabilirim kasma sorununa. RAM miktarım az ondan mı kaynaklanıyor acaba? Ya da başka sebeplerden mi? Cevap için teşekkürler şimdiden.
Yok Insider programını kullanmıyorum hocam. LG UltraGear kullanıyorum monitör olarak. Stabil değil herhalde Windows 11 çünkü az önce kasan sistem şimdi kasmıyor anlamadım.
O halde PC niz de sistem yükü sorunu var arka plan uygulamarı açık kalıyor hizmetler yoğunluk gösterebilir ayrıca başlangıç uygulamarı da başlı başına sorun düzeltilmesi gerek ve Wallpaper Engine kasmaya sebep olur çünkü RAM'iniz düşük hocam bunları göz önünde bulundurarak çözüme ulaşabilirsiniz.
Harici monitörle 120 Hz olarak kullanıyorum fakat ona rağmen herhangi bir yerde Alt Tab attığımda veya başlata bastığımda kasıyormuş gibi geliyor bana, biraz takıntılıyım galiba
Wallpaper Engine da kasmaya sebep olur zaten RAM düşük, ayrıca tarayıcı sekmesi arka planda açık kalırsa ekstra kasma sebebi olur ve PC'yi kapatırken alt + F4 tuşları ile kapatın işlemciniz de kapansın ve bir nefes alsın PC.
Yok Insider programını kullanmıyorum hocam. LG UltraGear kullanıyorum monitör olarak. Stabil değil herhalde Windows 11 çünkü az önce kasan sistem şimdi kasmıyor anlamadım.
O halde PC niz de sistem yükü sorunu var arka plan uygulamarı açık kalıyor hizmetler yoğunluk gösterebilir ayrıca başlangıç uygulamarı da başlı başına sorun düzeltilmesi gerek ve Wallpaper Engine kasmaya sebep olur çünkü RAM'iniz düşük hocam bunları göz önünde bulundurarak çözüme ulaşabilirsiniz.