Windows 11 KB5010414 güncellemesini hemen yüklemeyin!

Güncellemeden önce de sorunlar başlamıştı. Güncelledim yine devam ediyor. Windows 11'in ses aygıtlarıyla bir sorunu var cidden, mecbur Windows 10'a geri döneceğim.

Son güncellemeyle birlikte ne yazık ki çok şikayet edilen fan sorunu bende de var. Bilgisayarda hantallaşma da oldu. Sabırla gelecek güncellemeyi bekliyorum, eğer Mart ayının ilk güncellemesi de çözüm olmazsa üzülerek Windows 10'a döneceğim. 22H2 çıkana kadar da Win11'e veda edeceğim.

Ses aygıtlarıyla ilgili bir sorun yaşamadım hiç Windows 11'de. Siz de ne gibi bir sorun var acaba
HyperX AMP ses kartı kullanıyorum yani USB girişi ile kullanıyorum kulaklığı ve garip bir şekilde bir anda bağlantı kopuyor. Başka bilgisayarda denediğimde böyle bir sorun yoktu. Son zamanlarda olmaya başladı. Ek olarak pek anlamadığım için detay veremeyeceğim ama Video Codec'inde de bir problem yaratıyor bu taktığım ses kartı. Üstte yazmamıştım fakat arkadaşların dediği gibi normalde hiç sıkıntı çıkarmayan bilgisayarımda takılmalar başladı son güncellemeyle birlikte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı