Çözüm Windows 11 KB5013628 Discord açılmama hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lawien

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2021
Mesajlar
1.615
Çözümler
59
KB5013628 ile Discord ve birçok uygulama hata vermeye başladı. Discord'un açılmamasından sonra denediğim ve işe yarayan bir yöntem(Windows'un kendi önerdiği çözüm). Discord için geçerli fakat diğer uygulamaları bilemeyeceğim belki işe yarar.

Arama yerine "Windows özellikleri aç veya kapat" yazıyoruz. Daha sonra açılan pencereden en üstteki .NET Framework 3.5 aktifleştiriyoruz ve tamam diyoruz. Açılan pencereden "Windows Update'in sizin yerinize dosyaları indirmesine izin verin" seçeneğine tıklatıp bekliyoruz.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorunu yaşadım.Denetim masasından güncellemeyi silince düzeldi fakat şimdi güncellemeyi tekrar yüklüyücem ve dediğiniz yöntem işe yarıyormu bi bakıcam.Teşekkürler.
Bende aynı sorunu yaşadım. Denetim Masası'ndan güncellemeyi silince düzeldi fakat şimdi güncellemeyi tekrar yüklüyeceğim ve dediğiniz yöntem işe yarıyor mu bir bakacağım. Teşekkürler.

Denedim işe yarıyor. Tekrardan teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim, Kaspersky kurulumu .NET Framework sebebiyle gerçekleşmiyordu. Sorunun bu kadar basit olacağı aklıma gelmemişti. Kaldı ki Kaspersky destek de anlamlandıramamış, teknik ekibe yöneltmişti.
 
Hocam çok teşekkür ederim. Sorunun ne olduğunu henüz bulamamışken 2-3 saat uğraştım her şeyi denemiştim olmamıştı. Hem Av hem Vpn hem de QuickLook sorunsuz çalışmaya başladı.
 

Geri
Yukarı