Windows 11 sorunlu mu?

Anlamadığım şekilde kimse bu işletim sisteminden memnun değil. Performans artışı yaşayıp tek hatayla karşılaşmamış olan bir ben miyim? Betadan beri memnunum ben Windows 11'den.

Ciddi FPS arıtşı sağlıyor ve şu zamana kadar bir zararını görmedim gayet kullanışlı ve güzel görünüyor. Yalnız Valorant açmıyor diye biliyorum, benim oynadığım bütün oyunları (LoL, r6s, GTA) sorunsuz açıyor.

Aynı şey Windows 10 dada oldu şimdi ki olduğu gibi Windows 11'e yarım yamalak diyorlar eskidende Windows 10 böyle yeni çıktığında sorunluydu geçmek için çok erken davranmışsınız ben pişman oldum 3 ay kullandım sıkıntı çıkardı büyük güncellemeyi bekleyin bu yıl gelecek belki o düzeltir.
1 2 sene sonra geçerim artık 11

Ciddi FPS arıtşı sağlıyor ve şu zamana kadar bir zararını görmedim gayet kullanışlı ve güzel görünüyor. Yalnız Valorant açmıyor diye biliyorum, benim oynadığım bütün oyunları (LoL, r6s, GTA) sorunsuz açıyor.

Hayır Secure Boot açılınca Valorant açılıyor.

Aynen ses düzeyi karıştırıcısı olayı biraz aptalca olmuş, bende de saydamlık açıkken PC biraz sıkıntı çekiyor da saydamlığı kapatınca daha rahat kullanabiliyorum eğer sen de kapatmadıysan bence önce onu dene

Açıkmış şimdi kapattım elim değmişken animasyon efektlerini de kapadım ama artık çok geç 10 ISO dosyası inmek üzere :D

Hocam bende 4 makina var hemsinde 11 yüklü (ama win 'dan yükseltilmiş) bu yazdığınız hiç bir şikayet bende yok...

TPM 2.0 ve Secure Boot açıksa Valorant oynanıyor. Yanlış bilgilendirmeyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı