Windows 11 KB5063878 güncellemesi yapılmalı mı?

Efranshn

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 1X32 5200 Mhz
SSD veya HDD modeli
MLD M700
Ekran kartı
ASUS 5060 Tİ 16 GB
Anakart
ASUSPrime 650 M-R
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Windows'un yeni güncellemesi (KB5063878) SSD'leri bozuyormuş, az önce Recep abinin videosunu izledim. Güncellemeyi kaldırmak için araştırma yaptım, bazı insanlar hata kodları alıyormuş veya güncelleme otomatik geri geliyormuş. Bir sonraki güncellemeye kadar ellemesem bir sıkıntı oluşur mu? Veya neler yapmalıyım?

Gerçekten bu kadar sıkıntılı mı arkadaşlar? Ben de haberleri okumuştum ama belirli markalarda ufak tefek hatadır diye geçiştirmiştim. Hemen silin güncellemeyi diyecek kadar ciddi mi bu mesele?

Ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama bilgisayardanda çok anlamam bir de yeni olduğu için haberi görünce tırstım acaba sıkıntı olur mu diye şu anlık güncellemeleri 1 ay duraklattım Windows Update kısmından bir fix güncellemesi gelene kadar da 50 GB üstü bir şey indirmeyi düşünmüyorum.

Gerçekten bu kadar sıkıntılı mı arkadaşlar? Ben de haberleri okumuştum ama belirli markalarda ufak tefek hatadır diye geçiştirmiştim. Hemen silin güncellemeyi diyecek kadar ciddi mi bu mesele?
Evet ciddi. Ben neden hala 10 kullanıyorum sanıyorsunuz.
ehe 10 yıllık işletim sistemi windows 10 miadı doldu vs. Bana kalsa windows 11 i piyasadan toplatır windows 10 u düzgün bir ekiple geliştirmeye devam ederdim.
Windows 10 u geliştiren ekip kovuldu durum ortada.
Ah ah 😁 aslında Windows 11 diye bir şey olmayacaktı güncelleme windows 10 a tema güncellemesi olarak gelecekti zamanında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi
@Efranshn Windows Update > güncelleme geçmişi bölümünden ilgili güncellemeyi görüyorsanız bu pencerenin en altında yer alan güncelleştirmeleri kaldır seçeneği ile kaldırabilirsiniz efendim.

Maalesef kaldırılmıyor sistem geri yükleme o an yedek aldıysa geri alır bende denedim kalkmıyor ani FPS düşüşü görüyorum bazı oyunlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ciddi. Ben neden hala 10 kullanıyorum sanıyorsunuz.
ehe 10 yıllık işletim sistemi windows 10 miadı doldu vs. Bana kalsa windows 11 i piyasadan toplatır windows 10 u düzgün bir ekiple geliştirmeye devam ederdim.
Windows 10 u geliştiren ekip kovuldu durum ortada.
Ah ah 😁 aslında Windows 11 diye bir şey olmayacaktı güncelleme windows 10 a tema güncellemesi olarak gelecekti zamanında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

o zaman ben şuanlık bir yama gelene kadar 50 gb tarzı yüksek gb li download yada upload yapmıyım sadece güncellemeleri 1 ay kapattım windows update kısmından inşallah bişey olmaz

Maalesef kaldırılmıyor sistem geri yükleme o an yedek aldıysa geri alır bende denedim kalkmıyor ani FPS düşüşü görüyorum bazı oyunlarda.
yapabileceğim çözüm var mıdır acaba şuanlık

O zaman ben şu anlık bir yama gelene kadar 50 GB tarzı yüksek GBli download ya da upload yap mıyım sadece güncellemeleri 1 ay kapattım Windows Update kısmından inşallah bir şey olmaz.

Yapabileceğim çözüm var mıdır acaba şu anlık.

Windows 11 Windows Update onarım bölümünden tekrar yüklüyebilirsin oyunlara bir şey olmaz.

O zaman ben şu anlık bir yama gelene kadar 50 GB tarzı yüksek GBli download ya da upload yap mıyım sadece güncellemeleri 1 ay kapattım Windows Update kısmından inşallah bir şey olmaz.

Yapabileceğim çözüm var mıdır acaba şu anlık.

Windows 11 23H2 ISO.
tr-tr_windows_11_consumer_editions_version_23h2_updated_aug_2025_x64_dvd_213f10e5.iso

Eğer Windows 11 23H2'yi arıyor ve bulamıyorsanız Download Windows / Office | MAS
Bu sitede var dosyalar orijinal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı