Windows'un yeni güncellemesi (KB5063878) SSD'leri bozuyormuş, az önce Recep abinin videosunu izledim. Güncellemeyi kaldırmak için araştırma yaptım, bazı insanlar hata kodları alıyormuş veya güncelleme otomatik geri geliyormuş. Bir sonraki güncellemeye kadar ellemesem bir sıkıntı oluşur mu? Veya neler yapmalıyım?
cok kafam karıştı o zaman ben şuanlık bişey yapmıyım sadece güncelleştirmeyi duraklattım çünkü başka sürüme geçmeyi fln bilmiyorum tek yapabileceğim güncellemeyi silmek
Cok kafam karıştı o zaman ben şu anlık bir şey yap mıyım sadece güncelleştirmeyi duraklattım çünkü başka sürüme geçmeyi falan bilmiyorum tek yapabileceğim güncellemeyi silmek.
23H2'ye bana kalırsa düşmenize gerek yok. Zaten 24H2 ile de sorun yaşamamışsınız anlaşılan. Sadece güncellemeyi silip bir müddet Windows Update'i kapalı tutmanız sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Evet tabii ama eğer ikinci bir diskin varsa sorın olmaz. Yoksa da sorun değil var olan diskini ikiye bölüp istediğin programları oraya atabilirsin. böylece format atarken sadece c yi biçimlendirir veri kaybı yaşamazsın.
23H2'ye bana kalırsa düşmenize gerek yok. Zaten 24H2 ile de sorun yaşamamışsınız anlaşılan. Sadece güncellemeyi silip bir müddet Windows Update'i kapalı tutmanız sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Bence var Windows 11 24H2 kadar sorunlu bir Windows güncellemesi görmedim ben. Sesler takılır oyunlar takılır başlat menüsü takılır. Adamlar CSM uyumluluğunu çöp ettiler daha ne olsun?
Her sistemde farklı çalışıyor. Mesela bende, özellikle ekran kartı odaklı oyunlarda Windows 10'a göre daha iyi performans gösteriyor. Bence deneyin. Zaten sisteminiz çok iyi.
techolay.net
Bütün bunlardan bıkınca en sonunda 10'a geçtim tabii.
Windows 11 23H2 veya 10'a geçtiğinizde göreceksiniz ki PCIerde sıkıntı yokmuş sıkıntı Microsoft'un çıkardığı garabet 24H2 güncellemesiymiş.