Windows 11 anahtarı almak istiyorum fakat ucuz yerlerden alsam bile güvenilir mi, sıkıntı çıkar mı?
Orijinal anahtarlar zaten.Windows 11 anahtarı almak istiyorum fakat ucuz yerlerden alsam bile güvenilir mi, sıkıntı çıkar mı?
En önemlisi senin veya bilgisayarının başına bir iş gelmeyecek olması. Yani almanda sakınca yok. Olabilecek durumların detayını da yazayım.Windows 11 anahtarı almak istiyorum fakat ucuz yerlerden alsam bile güvenilir mi, sıkıntı çıkar mı?
![]()
Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans
Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans.www.saglamlisans.com
Key girip aktifleştirdikten sonra Microsoft hesabınla oturum açarsan key hesabına tanımlanır ve anakart ekran kartı veya işlemci gibi donanım değişiklikleri yapmadığın sürece format atarken key sorsa bile format sonrası Microsoft hesabına giriş yaptığında otomatik olarak etkinleştirilir.
Güvenilir bir sitedir.
Sıkıntı yokHerhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi bazı arkadaşlarım alma falan diyor ama ben arada kaldım.
BU sitede sıkıntı olmaz. Olsa da hemen canlı yardımda çözerler. Sayısız kere almışımdır aldırmışımdır.Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi bazı arkadaşlarım alma falan diyor ama ben arada kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.