Windows 11 key nereden alınır?

İtemsatış sitesinden almanızı tavsiye ederim hem de fiyatları çok uygun ben oradan aldım hala kullanıyorum sorun yaşamadım.

Enterprise ve education en güvenli sistemlerdir. Kurulum yaparken fişi çekip çevrimdışı kurulurum format atarken yapabilirsin. Güzel sistemlerdir beni dinle.

softexenden alıyorsun . hiçbir sıkıntı olmaz 90 tl fiyatı education yada enterprise al kur windows 10 education 11 e de olur
Windows 10 education al 11 e olur.
Windows 11 enterprise de 90 tl miydi neydi onu da alabilirsin. İkiside olur .

Son düzenleme:
Peki çok sağ ol beni ikna ettin alacağım PC gelince.
Sen beni dinle tecrübe ile sabit online aktivasyon felan değil direk keyi gir . Bu işin uzmanıyım . Yurtdışında ne işler oluyor biliyorum yâda yanlış biliyorum . Burası güvenilir sitedir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin uyguna.

Ben aldığım için diyorum arkadaş almak zorunda değil zaten ben kendi fikrimi söylüyorum burada.
Hocam kaç tl ye aldın ve nasıl aktif ettin?

Ben aldığım için diyorum arkadaş almak zorunda değil zaten ben kendi fikrimi söylüyorum burada.
Slm r gibi komutlar kullanmadın değil mi ?

Sen beni dinle tecrübe ile sabit Online aktivasyon falan değil direk keyi gir. Bu işin uzmanıyım. Yurt dışında ne işler oluyor biliyorum yâda yanlış biliyorum. Burası güvenilir sitedir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin uyguna.

Hocam kaç TL'ye aldın ve nasıl aktif ettin.

20 TL'ye aldım satıcının profiline girdim oradan aldım hatta biraz önce onunla konuştum ayarlar güncelleştirme güvenlik ve etkinleştirme kısmından aktif ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı