Çözüldü Windows 11 kilit ekranındaki pin nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Necipefee

Centipat
Daha fazla  
Selamlar Windows 11 kullanıyorum ve pin kaldırmaya çalıştım, kaldırdım da fakat bilgisayarı yeniden açınca pin yerine Microsoft'ta oturum açtığım Gmail'in şifresini istedi, onu nasıl kaldırabilirim? Bilgisayarı açtığımda şifre girmek istemiyorum.

Çözüm
Selamlar Windows 11 kullanıyorum ve pin kaldırmaya çalıştım, kaldırdım da fakat bilgisayarı yeniden açınca pin yerine Microsoft'ta oturum açtığım Gmail'in şifresini istedi, onu nasıl kaldırabilirim? Bilgisayarı açtığımda şifre girmek istemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı