Windows 10'dan Windows 11'e geçtim Windows 10'da algılıyordu ancak 11'de kulaklığımı algılamıyor, telefona takınca algılıyor. Nasıl çözebilirim? Mikrofonumu algılıyor.
Suruculerden dolayi olabilir. Farkli bir kulaklik takmayi denedin mi?
Hocam Sharkoon ER3 kullanıyorum, driveri yok sanırım. Önceden direkt takıyordum çalışıyordu.Sürücülerini kontrol et. Örneğin logitechse G HUB yükle.
Hocam başka çözüm yok mu kurulum çok zaman alıyor.Çözüldü: Windows 11 kulaklığı görmüyor
Windows 10'da çalışıyordu fakat Windows 11'e geçince okumuyor. Mikrofonu görüyor fakat kulaklığı görmüyor.www.technopat.net
Hocam seninle aynı konuda başlık açılmış daha önceden kurulumla alakalı bir hataymış sanırım.
Surucusu yok. Windows'un ses suruculeri kuruldu mu? Realtek kullaniyorsunuzdur muhtemelen. Sitesinden yeni surucu kurabilirsiniz. Baska bir cozum gelmiyor aklima maalesef.Hocam Sharkoon ER3 kullanıyorum, driveri yok sanırım. Önceden direkt takıyordum çalışıyordu.
Intel'in Driver and Support assistant diye bir programı var hocam bir dene istersen.Hocam başka çözüm yok mu kurulum çok zaman alıyor.
Onuda denedim.Intel'in Driver and Support assistant diye bir programı var hocam bir dene istersen.
Surucusu yok. Windows'un ses suruculeri kuruldu mu? Realtek kullaniyorsunuzdur muhtemelen. Sitesinden yeni surucu kurabilirsiniz. Baska bir cozum gelmiyor aklima maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.