Windows 11 kullanılır mı?

UmutCCAN

Hectopat
Başlıkta da yazdığım gibi Windows 11 kullansam bir sorun sıkıntı olur mu? Gerek performans gerek yazılım işleri açısından gerek USB portlar açısından bana bir sorun vadediyor mu? Teşekkür ederim.

Her ne kadar arayüz olarak beğendiğim bir işletim sistemi olsa da geçmek için erken olduğunu düşünüyordum. Ortalama 2 aydan fazladır kullanıyorum. Forumlarda çoğunlukla "system_service_exception" hatası alanlar olduğunu görüyorum. Bende bunlardan biriyim. Windows 10 da böyle bir hata ile karşılaşmıyorum. Bu tip sorunları göz önüne alarak geçiş yapın. Ben yaşadım diye siz yaşayacaksınız diye bir şeyde yok. Her donanımda aynı hatayı vermiyor.

Her ne kadar arayüz olarak beğendiğim bir işletim sistemi olsa da geçmek için erken olduğunu düşünüyordum. Ortalama 2 aydan fazladır kullanıyorum. Forumlarda çoğunlukla "system_service_exception" hatası alanlar olduğunu görüyorum. Bende bunlardan biriyim. Windows 10 da böyle bir hata ile karşılaşmıyorum. Bu tip sorunları göz önüne alarak geçiş yapın. Ben yaşadım diye siz yaşayacaksınız diye bir şeyde yok. Her donanımda aynı hatayı vermiyor.
Arkadaşa katılıyorum. Bana göre işletim sistemi değişim için çıktığı tarihten 12 ila 18 ay geçmesini beklerim. Driver ve diğer hataların giderilmesi gerekmektedir bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı