Windows 11 kullanılır mı?

Ön yargıyla alakası yok Windows 11 tam bitmemiş bir işletim sistemidir ve arkadan çok fazla işlem yapıyor üstüne Windows 10 daha iyi bu açıdan oyunlar daha optimize Windows 11 daha fazla RAM harcıyor. Bende kullandım.

Oyun oynuyor musunuz hocam eğer oynuyorsanız kötü olur Windows 11 geçmeniz.

Pek oynamıyorum.

Windows 10 Windows 11 göre daha stabil çalışıyor ve Windows 11 geçilecekse işletim sistemine daha fazla tam uyucak şekilde güncelleme beklenmesi gerekiyor.
Ne kadar RAM koyulduysa onu bölerek kendisine saklıyor.
Stabil çalışmak derken ne anlatmak istediniz anlayamadım. Çıktığı ilk günden beri kullanıyorum. O zaman masaüstünde bile bugları olan bir işletim sistemiydi. Şu an hiçbir problemi yok. Sadece klavye - mouse - kulaklık driverları ve spotify açıkkenki ram kullanımı:
1673445029240.png

Ben yaklaşık altı aydır kullanıyorum sistemim değişmeden önce R5 2600 ve GTX 1660ti ikilisi kullanırken hiç sorun yaşamadım. Şuan R5 5600 ve rx6700 var yine yaşamıyorum sürekli oyun da oynuyorum FPS değerleri gayet normal. Fakat size önermiyorum.

Pek oynamıyorum.

O zaman gene çekmeyin render yapacaksanızda geçmeyin iyice güncellemeler gelsin öyle geçin çok sıkıntı yaşarsınız eğer illa geçmek istiyorsanız bilgisayarınızı yükseltin sıkıntı çıkarabilir.

Stabil çalışmak derken ne anlatmak istediniz anlayamadım. Çıktığı ilk günden beri kullanıyorum. O zaman masaüstünde bile bugları olan bir işletim sistemiydi? Şu an hiçbir problemi yok. Sadece klavye - mouse - kulaklık driverları ve Spotify açıkkenki RAM kullanımı:
Eki Görüntüle 1629609

Stabil çalışması demek istediğim çok daha rahat olduğunu söylemek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı