Peki geri dönme şansımız oluyor mu?
Birkaç gün zaman tanıyor tam emin değilim kaç gün veya saat olduğundan ama istersen tek tıkla geri dönebiliyorsun Windows 10'a.
Peki geri dönme şansımız oluyor mu?
Ön yargıyla alakası yok Windows 11 tam bitmemiş bir işletim sistemidir ve arkadan çok fazla işlem yapıyor üstüne Windows 10 daha iyi bu açıdan oyunlar daha optimize Windows 11 daha fazla RAM harcıyor. Bende kullandım.
Oyun oynuyor musunuz hocam eğer oynuyorsanız kötü olur Windows 11 geçmeniz.
W10 boşta kaç gb ram harcıyor?Ön yargıyla alakası yok Windows 11 tam bitmemiş bir işletim sistemidir ve arkadan çok fazla işlem yapıyor üstüne Windows 10 daha iyi bu açıdan oyunlar daha optimize Windows 11 daha fazla RAM harcıyor. Bende kullandım.
Windows 10 boşta kaç GB RAM harcıyor?
Pek oynamıyorum.
Stabil çalışmak derken ne anlatmak istediniz anlayamadım. Çıktığı ilk günden beri kullanıyorum. O zaman masaüstünde bile bugları olan bir işletim sistemiydi. Şu an hiçbir problemi yok. Sadece klavye - mouse - kulaklık driverları ve spotify açıkkenki ram kullanımı:Windows 10 Windows 11 göre daha stabil çalışıyor ve Windows 11 geçilecekse işletim sistemine daha fazla tam uyucak şekilde güncelleme beklenmesi gerekiyor.
Ne kadar RAM koyulduysa onu bölerek kendisine saklıyor.
Pek oynamıyorum.
Stabil çalışmak derken ne anlatmak istediniz anlayamadım. Çıktığı ilk günden beri kullanıyorum. O zaman masaüstünde bile bugları olan bir işletim sistemiydi? Şu an hiçbir problemi yok. Sadece klavye - mouse - kulaklık driverları ve Spotify açıkkenki RAM kullanımı:
Eki Görüntüle 1629609
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.