F FurkanGuray1 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 PC'ye format atmak icin USB hazirladim. Yüklenecek konumu seçerken SSD veya HDD seçeyim BitLocker hatası veriyor. USB'yi çıkartıp çalıştırınca direkt BIOS ekranına atıyor. Nasıl çözeceğim bunu? Hata bu:
PC'ye format atmak icin USB hazirladim. Yüklenecek konumu seçerken SSD veya HDD seçeyim BitLocker hatası veriyor. USB'yi çıkartıp çalıştırınca direkt BIOS ekranına atıyor. Nasıl çözeceğim bunu? Hata bu:
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 19 Şubat 2025 #2 Kullandığınız usb bitllocker ile mi şifreli? Artı 0 Eksi
KS KS F FurkanGuray1 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 svorssy dedi: Kullandığınız USB bitllocker ile mi şifreli? Genişletmek için tıkla... Tüm diskleri silip yeniden dene yapınca oldu kurabildim şu an PC'den yazıyorum sağ olun yine de. Artı 0 Eksi
svorssy dedi: Kullandığınız USB bitllocker ile mi şifreli? Genişletmek için tıkla... Tüm diskleri silip yeniden dene yapınca oldu kurabildim şu an PC'den yazıyorum sağ olun yine de.