Çözüldü Windows 11 kurarken bilgisayar bitlocker hatası verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
RAM
8*2
SSD veya HDD modeli
patriot 500 gb m.2
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
A520M K II
İşlemci
R5 5600
Hocam bilgisayara format atmaya çalışırken bu uyarıyı verdi, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20250531_213000.jpg
    IMG_20250531_213000.jpg
    611,7 KB · Görüntüleme: 174
4 ay sonra ne yapacağım. Bence önce 23H2'yi deneyeyim olmazsa öyle bir çılgınlık yapayım.

Windows 10'dan direkt Update ile Windows 11'e güncelleyebilme şansı var diye demiştim aslında tabi 23H2'yi de deneyebilirsiniz sonuçta denemek parayla değil ama bence o da aynı hatayı verecek.

Windows 10'dan direkt Update ile Windows 11'e güncelleyebilme şansı var diye demiştim aslında tabii 23H2'yi de deneyebilirsiniz sonuçta denemek parayla değil ama bence o da aynı hatayı verecek.

Güncelleme ile kalıntı olmasın diye düşündüm ama yapıyorum hocam çılgınlığı yalnız hocam galiba Windows ISO'su sadece Ventoy ile yazabiliyorum 23H2 isouyu yazmayı deneyince özel işlem gerektirir dedi bir sayfaya attı sanırım Ventoy deneyeceğim.

Güncelleme ile kalıntı olmasın diye düşündüm ama yapıyorum hocam çılgınlığı yalnız hocam galiba Windows ISO'su sadece Ventoy ile yazabiliyorum 23H2 isouyu yazmayı deneyince özel işlem gerektirir dedi bir sayfaya attı sanırım Ventoy deneyeceğim.
Hangi yazılımı kullanıyorsunuz ISO kalıbı yazmak için?

Mint'in kendi yazılımını hocam.

Bu yazılım ya da Fedora'nın içindeki Media Writer ile yazmayı deneyin bence.

Bu yazılım ya da Fedora'nın içindeki Media writer ile yazmayı deneyin bence.

23H2 deniyorum olmazsa olabilir.

Yine olmadı hocam Windows 10 deneyeceğim ama sorun disk EX4 olduğu için olabilir mi?

Yine olmadı hocam Windows 10 deneyeceğim ama sorun disk EX4 olduğu için olabilir mi? Fedora yazıcısı da yazmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı