Oğuzhan Sarıkaya Kilopat Katılım 23 Ağustos 2018 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Rufus üzerinden USB'ye ISO dosyasını kurdum ama PC'de yüklerken bootx64.EFI not found hatası verdi. Nasıl çözebilirim?
Rufus üzerinden USB'ye ISO dosyasını kurdum ama PC'de yüklerken bootx64.EFI not found hatası verdi. Nasıl çözebilirim?
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 31 Ağustos 2024 #2 Oğuzhan Sarıkaya dedi: Rufus üzerinden USB'ye ISO dosyasını kurdum ama PC'de yüklerken bootx64.EFI not found hatası verdi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... USB hazırlarken sorun olmuş olabilir ya da USB arızalı olabilir. Baştan tekrar hazırlayın ve deneyin. Yine olmazsa USB arızalı demektir. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Sarıkaya dedi: Rufus üzerinden USB'ye ISO dosyasını kurdum ama PC'de yüklerken bootx64.EFI not found hatası verdi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... USB hazırlarken sorun olmuş olabilir ya da USB arızalı olabilir. Baştan tekrar hazırlayın ve deneyin. Yine olmazsa USB arızalı demektir.