Windows 11 kurarken laptopun şarjı bitti

ZEROX67

Hectopat
Dün Windows 11 kuruyordum. İlk başta kurarken yeniden başlattı, sonra beni başa attı. İlk yeniden başlatma sonrası flashı çıkartmanız lazım dediler, öyle yaptım ama sanırım laptopun şarjı bitmiş olmalı ki bir daha açılmadı. Ne yapmam lazım? Şu an SSD'ye dosya yazmış mıdır?

Hocam tam olarak anlamadım şimdi ssdeki diğer bölümleri sileceğim sadece serbest bırakılmış alan kalacak oraya bir şey yapmama gerek var mı yoksa sadece Windows'u mu kuracağım oraya?
Hocam yukardaki arkadaşın dediğini yapacaksınız istediğiniz bölümleri silip istediğiniz bölüme windows kurabilirsiniz tamamen size kalmış bir durum.

Tamam hocam o zaman ben diğer bölümleri silip serbest bırakılmış alanı da biçimlendirip tekrar kuracağım.
Dosyalarınızı yedeklediniz değil mi?

Dosyalarınızı yedeklediniz değil mi?

Hocam yeni laptop.

Evet hocam dediğim gibi, istediğiniz bölüme kurabilirsiniz sizin tercihiniz.

Hocam peki serbest bırakılmış alan biçimlendirilebiliyor değil mi? ChatGPT böyle dedi de siz bundan hiç bahsetmediniz kafam karıştı.
    • Eğer tek disk yapmak istiyorsan her bir bölümü seçip “delete” deyip boş alan (unallocated space) oluştur.
  • Boş alan seçili iken Newapply → Windows otomatik gerekli bölümleri oluşturur.

Hocam yeni laptop.

Hocam peki serbest bırakılmış alan biçimlendirilebiliyor değil mi? ChatGPT böyle dedi de siz bundan hiç bahsetmediniz kafam karıştı.
    • Eğer tek disk yapmak istiyorsan her bir bölümü seçip “delete” deyip boş alan (unallocated space) oluştur.
  • Boş alan seçili iken Newapply → Windows otomatik gerekli bölümleri oluşturur.
Dostum biçimlendirmek istediğin alanları tek tek seçeceksin.

Arkadaşlar büyük muhtemel Windows hiç yüklenmemiş SSD'ye 953GB vardı hala 953GB duruyor. Bir de ben disk biçimlendirmeyi bulamadım.

Dosya Ekleri

• 17581854092041205240215322478954.jpg
    17581854092041205240215322478954.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 6
Arkadaşlar büyük muhtemel Windows hiç yüklenmemiş SSD'ye 953GB vardı hala 953GB duruyor. Bir de ben disk biçimlendirmeyi bulamadım.
Format partition.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı