mthn33
Hectopat
Windows 10'dan 11'e ISO dosyali temiz kurulumumu yaptım. Daha sonrasında Windows Update'leri yaptım hafif bir kasmalar var gibiydi. Sonra oyunlari yükledim daha sonra oyunlarin yamalarini kurarken dosya aktarım o kadar yavaştı ki cogu zaman Dosya Gezgini yanıt vermiyor uyarisi veriyordu. Chrome'dan 3 sekme bile açılmıyordu donuyordu sürekli Windows 10 da 30 40 tane sekme aciyordum 8 GB RAM'de bana misin demiyordu sistem.
5 gundur Windows hizlandirmak icin izlemedigim video kalmadi niye boyle yapiyor anlamadim Windows 10'a geri doneceğim sanirsam. Ya da basina gelen var mı 11 de yapmam gereken bir şey var mı?
Sistem;
Ryzen 2300X.
Sapphire RX 570.
8GM RAM varfi sirf donuyor diye bir RAM daha aldim şu an 16 GB yine donuyor hatta daha fazla donuyor şu an.
250 GB SSD Windows kurulu.
5 gundur Windows hizlandirmak icin izlemedigim video kalmadi niye boyle yapiyor anlamadim Windows 10'a geri doneceğim sanirsam. Ya da basina gelen var mı 11 de yapmam gereken bir şey var mı?
Sistem;
Ryzen 2300X.
Sapphire RX 570.
8GM RAM varfi sirf donuyor diye bir RAM daha aldim şu an 16 GB yine donuyor hatta daha fazla donuyor şu an.
250 GB SSD Windows kurulu.