Rehber Windows 11 kurmadan önce bilmeniz gerekenler!

Lütfen acele etmeyin.!
Bu sürümler (DEV) Geliştirici sürümleri daha anlaşılır şekliyle, bu sürümler deneme aşamasında, kullanılabilir olabilmesi için Beta sürüme geçiş yapması gerekli.
Bu sürümler üzerinde çalışmalar yapıldığı için ne zaman nerde hata verdiği anlaşılmaz çözüm zannettiğiniz 1 gün sonra sizin için büyük bir sorun haline gelebilir.

Bu sürümleri illaki kullanmak ve hatalar hakkında bilgi almak istiyorsanız İnsider Dev grubuna giriş yapın ve pc'nizde geliştirici modu mutlaka açık olsun.

Denemedim ama Windows 11, beta kanalında da verilmedi mi? Betanın açıklamasında da Windows 11 yazıyor. Ben de dev kanalından yükledim ama aklıma takıldı. Betada da Windows 11 var mı?
Maalesef henüz yok. Açıklamada Windows 11 yazmasına bakmayın, resmi Beta yapısı bu ayın ilerleyen günlerinde gelecek. Ben de gelir gelmez yükleyeceğim.

Kurulum sonrası bunu yapın çok faydası olacaktır.

Yazıyı gayet okuyup anladım. Yaptığın bir yanlışı sana göstermek istedim. Windows 11 şu anda resmi olarak çıkış yaptı. Resmi olarak çıkış yapmasa Microsoft neden Insiderlara dağıtsın? Sadece tam sürüm yok.
Windows 11 resmi olarak çıktı ise link verebilir misiniz? Benim bildiğim resmi olarak duyuruldu.
Bu linkte yazılana göre; "Windows 11 henüz çıkmadı; bu yılın ilerleyen aylarında kullanıma sunulacak. Heyecanla bekliyorsanız bu süre zarfında hazırlanmak için yapabileceğiniz birkaç şey var." ibaresini nasıl anlamalıyız?

Windows 11 resmi olarak çıktı ise link verebilir misiniz? Benim bildiğim resmi olarak duyuruldu.
Bu linkte yazılana göre; "Windows 11 henüz çıkmadı; bu yılın ilerleyen aylarında kullanıma sunulacak. Heyecanla bekliyorsanız bu süre zarfında hazırlanmak için yapabileceğiniz birkaç şey var." ibaresini nasıl anlamalıyız?
Resmi olarak duyuruldu ve bütün geliştirici kanalındaki Insiderlara çıkış yaptı.

Windows 10 kadar güncel olmasa da hala Windows 8.1 benim için fena sayılmaz yükseltme yapmadan RTM sürüm çıkana kadar beklerim sonra dualboot ile devam. (Windows 10 benim bilgisayarın özel BIOS sürümü yüzünden aşırı hantallaşıyor.)

Ben Windows 11'in düzenlenmiş ISO dosyasını kullanıyorum ve şuan sıkıntı yaşamadım...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı