Windows 11 kurulum ekranında SSD'ler görünmüyor

Echxeleone

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben az önce silmiştim ama geri nasıl getirebilirim bu diskleri? Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 27
Sildim dedikleriniz büyük ihtimalle Disk 0 bölüm 2 falandır, onları sildiğinizde Disk 0 serbest olan bölüme ekleniyor aslında. Eğer SSD'niz normalde 250 GB ise dediğim gibi olmuştur. Disk 0 Bölüm 1'i de silin isterseniz sonrasında Disk 0 Serbest'e kurulumunu yapabilirsiniz.

Az önce.

Sildim dedikleriniz büyük ihtimalle disk 0 bölüm 2 falandır, onları sildiğinizde disk 0 serbest olan bölüme ekleniyor aslında. Eğer SSD'niz normalde 250 GB ise dediğim gibi olmuştur. Disk 0 bölüm 1'i de silin isterseniz sonrasında disk 0 Serbest'e kurulumunu yapabilirsiniz.

Kurdum Windows'u hocam ama 4 SSD'den 1 tamesi sadece var olarak gözüküyor diğerlerini nasıl aktif ededeğim.

Sistemde sadece 1 SSD var. 4 tane olduğuna emin misiniz? SSD dediğiniz disk bölümleri olabilir mi?
Hayır hocam 4ünün üstünde de 240 gb yazıyor

Sistemde sadece 1 SSD var. 4 tane olduğuna emin misiniz? SSD dediğiniz disk bölümleri olabilir mi?
Sıkıntı yok hocam buldum sata kablosu bağlı değilmiş ssdlere bende başkasından aldım bilgisayarı şimdi anladım sorunu teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı