Çözüldü Windows 11 kurulum yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Larchua

Decapat
Daha fazla  
USB kullanarak Windows 11 kuruyorum kurulum sırasında %78 olunca bilgisayarınız yeniden başlatılacak bu işlem birkaç dakika sürebilir diyor ve yeniden başlatıyor ardından kurulumu başa atıyor ne yapabilirim her şeyi denedim olmuyor.

Çözüm
SSD sağlam gayet düzgün ve hızlı çalışıyor HDD biraz ağır çalışıyor ama ikisine de kurulum yapamıyorum özellikle HDD 20 dakikada %70 yapıyor.

Hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video işinizi görecektir adımları takip ederek izleyin bende işe yaramıştı.

Videodaki şeylerin aynısını yaptım ama Windows yükleniyor kısmından sonrası dediğim hatayı veriyor fotoğrafıda hemen atıyorum.

Hocam fotoğraf eklenmiyor sorun oluştu diyor ama sürücü 0 da 2 bölüm var bu HDD olan.
Sürücü 1 yani SSD 6 bölümden oluşuyor.

Hocam Diskpart'a ulaştım volumeyi seçtim parçayı nasıl kuracağım?

Hocam volumeyi seçtikten sonra creation Partition primary size= (belleğinizin MB türünden hafızası) bu şekilde yazın işlem tamamlandıktan sonra bir daha deneyin kurmayı. Aynı hatayı vereceğini sanmıyorum. Eger dediğimde hata varsa düzeltirsiniz hocam.
USB kullanarak Windows 11 kuruyorum kurulum sırasında %78 olunca bilgisayarınız yeniden başlatılacak bu işlem birkaç dakika sürebilir diyor ve yeniden başlatıyor ardından kurulumu başa atıyor ne yapabilirim her şeyi denedim olmuyor.

Sürüm olarak yeni sürümü kurabilir 2H24 gibi bir şey onu kurdurma önceki sürümü var onu kullanıyorum onu kurmaya çalış yeni sürümü kuruyor yüksek ihtimal önceki sürümden indir o da olmadı 10'dan devam et.

Başka bir USB'ye yeniden Rufus ile kurmayı denediniz mi? Ben de saçma sapan hata almıştım, her şeyi denemiştim olmamıştı. En son başka bir USB'den temiz kurulum yaptım çözülmüştü.

Yeniden başlatma olurken USB'yi çıkardınız mı? Boot seçeneklerinde en başta USB olursa kurulumun başına atar zaten.

Başka bir USB'ye yeniden Rufus ile kurmayı denediniz mi? Ben de saçma sapan hata almıştım, her şeyi denemiştim olmamıştı. En son başka bir USB'den temiz kurulum yaptım çözülmüştü.

Evet denedim yaklaşık 3 gündür çözmeye çalışıyorum.

Yeniden başlatma olurken USB'yi çıkardınız mı? Boot seçeneklerinde en başta USB olursa kurulumun başına atar zaten.

Evet çıkardım ve önüme no such partition diye bir hata verdi ve rescue modu aktif etti.

Hocam bu sorun kronik gibi daha demin aynı sizin gibi bir arkadaşda bu konuyu açmıştı %80 olduğunda sizinle aynısı oluyordu çözemedik kurulumda atlatmış bir yer yok falan yok tu sanırım çoğu kişide var şuanlık gibi bu sorun.

Windows ISO dosyasını nereden indirdiniz?

Microsoft resmi sitesinden indirdim.

Hocam bu sorun kronik gibi daha demin aynı sizin gibi bir arkadaşta bu konuyu açmıştı %80 olduğunda sizinle aynısı oluyordu çözemedik kurulumda atlatmış bir yer yok falan yok tu sanırım çoğu kişide var şu anlık gibi bu sorun.

Hocam kurulumda sol altta eski kurulum diye bir şey vardı tıkladım kurulum menüsünün eski haline geçti bu şekilde %92 de bu hatayı vermeye başladı ve sorunda şu ki biçimlendirmeyi yaptım yani şu an işletim sistemi yok bilgisayarı kullanamıyorum.

Hocam başka USB ile deneyin eğer sorun USB'de veya ISO da olmadığından emin ol ondan sonra donanımsal olarak bak yani hatayı bir tespit etmemiz gerek öncelikle başka bir USB denedin mi? Başka bir ISO denedin mi? Rufus ile mi kurdun yoksa direkt olarak Windows'un kendi aracı ile mi bunları teker teker dene illaki çözüm çıkar eğer hepsinden aynisi oluyorsa başka bir diske kurun bu yöntemleri deneyin ardindan daha rahat yorum yapabilecek hale gelecektir durum.

Bunları denedikten sonra bizi tam olarak bilgilendirirseniz sevinirim.

Microsoft resmi sitesinden indirdim.

Hocam kurulumda sol altta eski kurulum diye bir şey vardı tıkladım kurulum menüsünün eski haline geçti bu şekilde %92 de bu hatayı vermeye başladı ve sorunda şu ki biçimlendirmeyi yaptım yani şu an işletim sistemi yok bilgisayarı kullanamıyorum.

Hocam diskin sağlık durumu hakkında bilginiz var mı?

Hocam başka USB ile deneyin eğer sorun USB'de veya ISO da olmadığından emin ol ondan sonra donanımsal olarak bak yani hatayı bir tespit etmemiz gerek öncelikle başka bir USB denedin mi? Başka bir ISO denedin mi? Rufus ile mi kurdun yoksa direkt olarak Windows'un kendi aracı ile mi bunları teker teker dene illaki çözüm çıkar eğer hepsinden aynisi oluyorsa başka bir diske kurun bu yöntemleri deneyin ardindan daha rahat yorum yapabilecek hale gelecektir durum.

Hocam birçoğunu yaptım USB denedim Rufus ve Microsoft'un kendi uygulamasını denedim ama olmuyor USB çıkartınca NO_SUCH_PARTITION diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı