Çözüldü Windows 11 kurulum yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Larchua

Decapat
Daha fazla  
USB kullanarak Windows 11 kuruyorum kurulum sırasında %78 olunca bilgisayarınız yeniden başlatılacak bu işlem birkaç dakika sürebilir diyor ve yeniden başlatıyor ardından kurulumu başa atıyor ne yapabilirim her şeyi denedim olmuyor.

Çözüm
SSD sağlam gayet düzgün ve hızlı çalışıyor HDD biraz ağır çalışıyor ama ikisine de kurulum yapamıyorum özellikle HDD 20 dakikada %70 yapıyor.

Hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video işinizi görecektir adımları takip ederek izleyin bende işe yaramıştı.

Videodaki şeylerin aynısını yaptım ama Windows yükleniyor kısmından sonrası dediğim hatayı veriyor fotoğrafıda hemen atıyorum.

Hocam fotoğraf eklenmiyor sorun oluştu diyor ama sürücü 0 da 2 bölüm var bu HDD olan.
Sürücü 1 yani SSD 6 bölümden oluşuyor.

Hocam Diskpart'a ulaştım volumeyi seçtim parçayı nasıl kuracağım?

Hocam volumeyi seçtikten sonra creation Partition primary size= (belleğinizin MB türünden hafızası) bu şekilde yazın işlem tamamlandıktan sonra bir daha deneyin kurmayı. Aynı hatayı vereceğini sanmıyorum. Eger dediğimde hata varsa düzeltirsiniz hocam.
SSD sağlam gayet düzgün ve hızlı çalışıyor HDD biraz ağır çalışıyor ama ikisine de kurulum yapamıyorum özellikle HDD 20 dakikada %70 yapıyor.

Hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu video işinizi görecektir adımları takip ederek izleyin bende işe yaramıştı.

Videodaki şeylerin aynısını yaptım ama Windows yükleniyor kısmından sonrası dediğim hatayı veriyor fotoğrafıda hemen atıyorum.

Hocam fotoğraf eklenmiyor sorun oluştu diyor ama sürücü 0 da 2 bölüm var bu HDD olan.
Sürücü 1 yani SSD 6 bölümden oluşuyor.

Hocam Diskpart'a ulaştım volumeyi seçtim parçayı nasıl kuracağım?

Hocam volumeyi seçtikten sonra creation Partition primary size= (belleğinizin MB türünden hafızası) bu şekilde yazın işlem tamamlandıktan sonra bir daha deneyin kurmayı. Aynı hatayı vereceğini sanmıyorum. Eger dediğimde hata varsa düzeltirsiniz hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam
bu video işinizi görecektir adımları takip ederek izleyin bende işe yaramıştı.

Hocam volumeyi seçtikten sonra creation Partition primary size=(belleğinizin MB türünden hafızası) bu şekilde yazın işlem tamamlandıktan sonra bir daha deneyin kurmayı aynı hatayı vereceğini sanmıyorum ege dediğimde hata varsa düzeltirsiniz hocam.

Tamam hocam hemen deniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı