Çözüldü Windows 11 kurulumunda hata çıkabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zetasinc

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM 2666 MHz
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
GTX 1650 4 GB
İşlemci
i5 9400F
Windows 10 bilgisayarıma Windows 11 kuracağım. USB'den birçok kez Windows 11, 10, 7, 8 gibi işletim sistemlerini kurmuşluğum var fakat bu sefer yeni bilgisayarıma kuracağım fakat kararsız kaldım. Bir şey olur mu bilgisayara diye, kurulumda hata verir mi falan diye. Windows 11'i USB'den kurarken sıkıntı çıkma olasılığı var mıdır?

Çözüm
Verdiğiniz bilgilere göre sisteminiz Windows 11'i yüklemeye kurmaya izin verir neden olmasın. Ben 4 GB RAM, i5 8250U işlemci içeren Laptopa kurmuştum çalışıyordu.
Verdiğiniz bilgilere göre sisteminiz Windows 11'i yüklemeye kurmaya izin verir neden olmasın. Ben 4 GB RAM, i5 8250U işlemci içeren Laptopa kurmuştum çalışıyordu.

Çözüm
Windows 10 bilgisayarıma Windows 11 kuracağım. USB'den birçok kez Windows 11, 10, 7, 8 gibi işletim sistemlerini kurmuşluğum var fakat bu sefer yeni bilgisayarıma kuracağım fakat kararsız kaldım. Bir şey olur mu bilgisayara diye, kurulumda hata verir mi falan diye. Windows 11'i USB'den kurarken sıkıntı çıkma olasılığı var mıdır?

Gönül rahatlığıyla kur ben intel celeron n4000 laptopuma sıkılınca kurup formatlıyom

windows 11 kurdum sıkıntı falan yok sistemi ortalama olana öneririm dedikleri kadar sıkıntı yok hatta hiç yok gönül rahatlığıyla kurunuz derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı