Windows 11 kurulumunda sistem donuyor

SamedArda

Femtopat
Katılım
11 Şubat 2023
Mesajlar
21
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Galax RTX 4070 EX Gamer Black 12 GB - Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 - İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 - RAM: Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (16x2) 3600 MHz DDR4 - SSD: Kingston Fury Renegade 1 TB M.2 - Kasa: Cooler Master TD500 V2 Black - PSU: DeepCool PK750D 750W +80 Bronze - Sıvı Soğutucu: DeepCool Gammaxx L120 V2 - Monitör: Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD IPS
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
Gigabyte B550 Gaming X V2
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bu videoyu izleyerek yeni topladığımız sisteme Windows 11 kurmaya çalışıyoruz. Videoda ki gibi Rufus'u gösterildiği gibi yaptıktan sonra boot menüde USB belleği seçtik ardından Gigabyte ekranı geldi (yuvarlağın döndüğü ekran) bir süre sonra o yuvarlak duruyor yani ekran donuyor. Yani videoda (3:25 dakikada) USB'yi seçtikten sonra Windows kurulum ekranına sorunsuz gidiyor fakat bizde Gigabyte yüklenme ekranı geldikten sonra donuyor. Bunun bir çözümü var mı? Eksik anlattığım kısımlar varsa söyleyebilirsiniz. (BIOS'u fcf sürümüne güncelledik.)
 
BIOS'da işlemci kaç derece?
30 civarlarındaydı sanırım hocam, şimdi bir gelişme yaşadık Windows kurulum ekranı geldi fakat yine donuyor yani tamamen ekran kilitleniyor.
 
Hocalarım şimdi tekrar tekrar denedik şans işi sanırım çok hızlı bir şekilde "Sonraki, Şimdi Yükle.." gibi tuşlara bastıktan sonra şu anda Windows yükleniyor ekranına geldi ve şu anlık sorun yok. Sorun olursa yazacağım.

Kurulumdan sonra yeniden başlattırdı, hâlâ o yükleme ekranlarında donuyor. Şu an sistemi her kapatıp açtığımızda yüklenme ekranındayken donuyor. Şu an BIOS'u da açamıyoruz. Ne yapmalıyım?

Kurulumdan sonra yeniden başlattırdı, hâlâ o yükleme ekranlarında donuyor. Şu an sistemi her kapatıp açtığımızda yüklenme ekranındayken donuyor. Şu an BIOS'u da açamıyoruz. Ne yapmalıyım?

Yardımcı olacak yok mu?
 
Son düzenleme:
BIOS'u resetleyin. (ya CMOS clear ya da BIOS pilini çıkarın 10 dk sonra takın. Tabii bu işlemler fişler çekildikten sonra yapılacak.) USB'yi farklı portlara takarak deneyin, olmaz ise yeniden ISO dosyasını yazdırın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı