Windows 11 kurulumunun Windows 10 gibi olması nasıl sağlanır?

Windows 11 matruşka değil ki, içinden Windows 10 çıksın. :D

Görünümü için istiyorsanız; bu uygulama ile Windows 10'a benzetebilirsiniz.

Arkadaşım sizin bu konularla uzaktan yakından alakanız olmadığı belli zira Windows 11 belli bir sürümden sonra yeni kurulum sistemi çıkardı bunu da bazı ISO düzenleyicileri boot. Wim dosyalarını değiştirip sadece Windows 10 krulum şekli ile Windows 11 ISO'ları hazırlıyorlar onu öğrenmek istemiştim kısaca amacım Windows 10 kurmak değil amacım sadece setup kurulumunu o şekilde hazırlabileceğim bir ISO hazırlamaktı.

Arkadaşım sizin bu konularla uzaktan yakından alakanız olmadığı belli zira Windows 11 belli bir sürümden sonra yeni kurulum sistemi çıkardı bunu da bazı ISO düzenleyicileri boot. Wim dosyalarını değiştirip sadece Windows 10 krulum şekli ile Windows 11 ISO'ları hazırlıyorlar onu öğrenmek istemiştim kısaca amacım Windows 10 kurmak değil amacım sadece setup kurulumunu o şekilde hazırlabileceğim bir ISO hazırlamaktı.
25H2 updatei henüz resmi olarak yayına hazır değil. Farklı yöntemlerle kurulabiliyor. Ama sizin soru sorma şekliniz değişik.
Direkt 25H2 update i nasıl kurulur/yapılır diye yazsaydınız. Yöntemler hakkında bilgi verenler olurdu sanırım.
Ama benden başka cevap yazan olmadığına göre. Benim gibi okuyupda, ne istediğinizi anlamayan başkaları da var demek ki..

Ek: yapay zekâ bile (alt tarafta) benim anladığıma benzer bir, benzer konular listesi yapmış.

Çözüm olarak: Windows 10 ISO dosyasını Power ISO ile açıp Source klasörü içerisinde yer alan install.wim dosyasını, Windows 11 source/instal.wim ile değiştirip yeniden Power ISO ile kaydedip ISO haline getirdim şimdi Windows 11'i Windows 10 gibi kurabileceğim.

25H2 Update'i henüz resmi olarak yayına hazır değil. Farklı yöntemlerle kurulabiliyor. Ama sizin soru sorma şekliniz değişik.
Direkt 25H2 Update'i nasıl kurulur/yapılır diye yazsaydınız. Yöntemler hakkında bilgi verenler olurdu sanırım.
Ama benden başka cevap yazan olmadığına göre. Benim gibi okuyupda, ne istediğinizi anlamayan başkaları da var demek ki.

Ek: Yapay zekâ bile (alt tarafta) benim anladığıma benzer bir, benzer konular listesi yapmış.

Yine de katkınız için teşekkür ederim en azından yanıtlama lütfunda bulundunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı