Windows 11 lisansı nasıl etkinleştirilmeli?

Ben sana orijinal anahtarı verebilirim onlara güven olmaz 6 aylık süreli olabilir veya 90 günlük falan bende bütün Windows'ların orijinal anahtarı var.

Hocam nesiniz bilgisayarcı koleksiyoncu falan mı?

Yok kardeşim ya ben denizci kaptanım yardımcı olmayı severim, alman arkadaşımdan aldım komple listeyi ben kimseye yamuk falan yapmam karekterim el vermez.

Olaya açıklık getireyim.
Ucuz fiyata gördüğünüz tüm lisanslar (trendyol, pttavm, vs. dekiler) MAK lisanstır.
MAK Lisans: Multi Activation License. Yani çoklu etkinleştirme lisansı. Ucuza satılan tüm lisanslar mak lisanstır. Aynı lisans 100 farklı bilgisayarda etkinleştirme yapabilir size satılan lisansı başkasına da satarlar. Format sonrası lisans silinir, tekrar almanız gerekir. Bu yüzden ucuzdur.

Oem/Retail Lisanslar, tek PC için satılır, format sonrası da kullanırsınız. Sadece size ait lisans anahtarınız olur. Eğer almayı düşünüyorsanız bunlardan almanızı tavsiye ederim.

Sağlam lisans key konusunda en güvenilir sitedir, bunu alabilirsiniz. Farklı sitelerden retail/oem diye mak lisans satabilirler dikkat edin.

Laptop satın aldığınızda içerisinde windows lisansı ile birlikte gelen lisanslar OEM lisanstır. Bu satın alacağınız OEM lisans ile aynı lisanstır bir farkı yoktur.

Para

Kaç aydır kullanmaktasınız?

Hocam OEM ile normal pahalı ( medimarkttan, Vatan PC'den alınan lisanslar ) bunların farkı nedir?

15 yıl ve uzeri free key ofis ve Windows

Pro ise bul bir MAK key, bolca bulunur,
Sonra isterse blacklist olmus oem/retail gir okey.
Home ise Home keyler de bulunur ve çabuk bloke olmaz, herhalde 40 civarı aynı keyi verdim hala aktif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…