Windows 11 lisansı nasıl etkinleştirilmeli?

Yok kardeşim ya ben denizci kaptanım yardımcı olmayı severim, alman arkadaşımdan aldım komple listeyi ben kimseye yamuk falan yapmam karekterim el vermez.

Olaya açıklık getireyim.
Ucuz fiyata gördüğünüz tüm lisanslar (trendyol, pttavm, vs. dekiler) MAK lisanstır.
MAK Lisans: Multi Activation License. Yani çoklu etkinleştirme lisansı. Ucuza satılan tüm lisanslar mak lisanstır. Aynı lisans 100 farklı bilgisayarda etkinleştirme yapabilir size satılan lisansı başkasına da satarlar. Format sonrası lisans silinir, tekrar almanız gerekir. Bu yüzden ucuzdur.

Oem/Retail Lisanslar, tek PC için satılır, format sonrası da kullanırsınız. Sadece size ait lisans anahtarınız olur. Eğer almayı düşünüyorsanız bunlardan almanızı tavsiye ederim.

Sağlam lisans key konusunda en güvenilir sitedir, bunu alabilirsiniz. Farklı sitelerden retail/oem diye mak lisans satabilirler dikkat edin.

Laptop satın aldığınızda içerisinde windows lisansı ile birlikte gelen lisanslar OEM lisanstır. Bu satın alacağınız OEM lisans ile aynı lisanstır bir farkı yoktur.

Öncelikle merhaba. FreeDOS bir oyuncu laptopu aldım ve içine Windows 11 yükledim ancak Windows 11 etkin değil. Etkinleştirmek istiyorum. Normalde MediaMarkt'tan dijital lisans anahtarı alarak etkinleştirme yapacaktım fakat çoğu e-ticaret platformunda çok daha ucuza lisans anahtarları var. Ve gelen yorumlarda olumlu gözüküyor. Ek olarak yine e-ticaret platformunda yarı fiyatına DVD'li kutu bile var. Sizce ne yapmalıyım bu ucuz lisans anahtarları güvenli ve yasal mı? Bu konu hakkındaki fikirleriniz neler?

Para

Kaç aydır kullanmaktasınız?

Hocam OEM ile normal pahalı ( medimarkttan, Vatan PC'den alınan lisanslar ) bunların farkı nedir?

15 yıl ve uzeri free key ofis ve Windows

Öncelikle merhaba. FreeDOS bir oyuncu laptopu aldım ve içine Windows 11 yükledim ancak Windows 11 etkin değil. Etkinleştirmek istiyorum. Normalde MediaMarkt'tan dijital lisans anahtarı alarak etkinleştirme yapacaktım fakat çoğu e-ticaret platformunda çok daha ucuza lisans anahtarları var. Ve gelen yorumlarda olumlu gözüküyor. Ek olarak yine e-ticaret platformunda yarı fiyatına DVD'li kutu bile var. Sizce ne yapmalıyım bu ucuz lisans anahtarları güvenli ve yasal mı? Bu konu hakkındaki fikirleriniz neler?

Pro ise bul bir MAK key, bolca bulunur,
Sonra isterse blacklist olmus oem/retail gir okey.
Home ise Home keyler de bulunur ve çabuk bloke olmaz, herhalde 40 civarı aynı keyi verdim hala aktif.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı