Windows 11 LTSC vs Windows 10 LTSC

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Sizce? Önümüzdeki eylül ayında çıkacak olan Windows 11 LTSC mi daha performanslıdır yoksa Windows 10 LTSC 21H2 mi?

Ben Windows 11 kullanıyorum Windows 11 GTA 5 midum ayarlarda modlu cok kasmamakta sadece dağlarda kasıyor ama bununla alakası hyoksa FPS için galba Windows 10 daha iyi

Ben Windows 11 kullanıyorum Windows 11 GTA 5 midum ayarlarda modlu cok kasmamakta sadece dağlarda kasıyor ama bununla alakası hyoksa FPS için galba Windows 10 daha iyi.

Windows sürümlerinin LTSC versiyonundan bahsediyoruz, normal sürümlerinden değil.

Ben olsam LTSC kullanmazdım hocam, normal kurulum sonrası winutil kullanarak halledebilirsin. Ha soruna cevap olarak, Windows 10 candır.

Kendim için sormuyorum genel anlamda soruyorum, ama tüm Windows versiyonlarını denedim bir şu LTSC kaldı Windows 10 21H2 versiyonunda deneyeceğim bir.

2025'te Windows 10 güvenlik güncellemeleri kesilene kadar Windows 10 LTSC sonra ise mecburen Windows 11 LTSC'ye geçerdim ben hocam.

Ben Windows 11 LTSC tam sürüm çıktığı gibi geçmeyi düşünüyorum, Windows 10'un teması pek hoşuma gitmiyor Windows 11 daha iyi geliyorda 13 yıllık sistem var işte :D, normal sürüm Windows 11 öyle aşırı fazla kasmiyordu LTSC de hiç kasma olmaz diye düşünüyorum.

Ben Windows 11 LTSC tam sürüm çıktığı gibi geçmeyi düşünüyorum, Windows 10'un teması pek hoşuma gitmiyor Windows 11 daha iyi geliyorda 13 yıllık sistem var işte :D, normal sürüm Windows 11 öyle aşırı fazla kasmiyordu LTSC de hiç kasma olmaz diye düşünüyorum.

13 yıllık sistemde ben Windows 11 geçmezdim hocam. Linux deneyebilirsin 2025 güvenlik güncellemeleri bitişi sonrası. Görünüme bazen aldanmamak lazım, daha öncelikli şeyler var.

13 yıllık sistemde ben Windows 11 geçmezdim hocam. Linux deneyebilirsin 2025 güvenlik güncellemeleri bitişi sonrası. Görünüme bazen aldanmamak lazım, daha öncelikli şeyler var.

Sistemi geliştireceğim zaten, şu anda Pentium G620 NVIDIA GeForce 210 4 GB RAM 512 GB HDD var, aklımdaki sistem Xeon E3 1220 V2 GT 1030(belki alırım duruma göre) 12 GB RAM 120 GB SSD + 512 GB HDD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı