Windows 11 LTSC'ye geçilir mi?

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
RAM
32 GB 5200Mhz DDR5
Ekran kartı
RTX 4060 Mobile 120W
İşlemci
Intel i5-14500HX
Windows 11 LTSC sürümü çıkmış ve daha az kaynak kullanması ile gereksiz uygulamalar olmadan gelmesi sistemim iyi olmasına rağmen ilgimi çekti. Aklıma takılan soru ise ben USB ile kurulum yaparken "Sadece Windows'u yükselt" seçeneği olacak mı ve 90 gün süresini uzatmanın yolu var mıdır onu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Windows 11 LTSC sürümü çıkmış ve daha az kaynak kullanması ile gereksiz uygulamalar olmadan gelmesi sistemim iyi olmasına rağmen ilgimi çekti. Aklıma takılan soru ise ben USB ile kurulum yaparken "sadece Windows'u yükselt" seçeneği olacak mı ve 90 gün süresini uzatmanın yolu var mıdır onu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam Microsoft'un sitesinden değil de archive.org'dan indirin, o zaman deneme sürümü olmuyor. Ve 13 yıllık HDD'ye sahip sisteme kurdum performansı aynı 7 gibi aşırı iyi.

Lisans uyarısı yoksa korsansır öbür türlü nasıl oluyor?

Hocam tam bilmiyorum ben direk etkinleştirmiştim, ama öncesinde hiç uyarı vermemişti.

Bu link sanırım hocam: Windows 11 Enterprise LTSC 24H2 (Build 26100) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Ayrıca "sadece Windows'u yükselt" diye bir seçenek çıkıyor mu?

Çıkıyorda desteklediği bir Windows sürümünden geçmen lazım.

ISO dosyası indiriyorsunuz. USB'ye yazdırıp temiz kurulum yapacaksınız zaten.
İşletim sistemi kurmasını biliyorum tabii ki hocam ama bazen komple tüm diski sıfırlamamızı istiyor ben onu istemiyorum ondan.

Hocam eksi yönlerini de söyleyeyim, hesap makinesi eski versiyonu resim görüntüleyicisi yok sizin indirmeniz gerek, MS Store'da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı