Windows 11 - macOS ventura Dual boot nasıl yapılır?

Ömer Gülçin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce RTX 3070
Arkadaşlar Gigabyte Aero 15xd Laptop'umda şu an Windows 11 yüklü, Dual boot kullanarak macOS Ventura'da kullanmak istyorum, cihazımda 1TB hard disk var üzerinde 300GB Windows için 400GB data için geri kalan kısma da macOS ventura kurmak için kullanmak istiyorum. Hard Disk'imi şu an 3 parçaya böldüm. Aşağıdaki linkte bulunan videodaki işlemlerin haricinde farklı bir işlem yapmama gerek var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar Gigabyte Aero 15xd Laptop'umda şu an Windows 11 yüklü, Dual boot kullanarak macOS Ventura'da kullanmak istyorum, cihazımda 1TB hard disk var üzerinde 300GB Windows için 400GB data için geri kalan kısma da macOS ventura kurmak için kullanmak istiyorum. Hard Disk'imi şu an 3 parçaya böldüm. Aşağıdaki linkte bulunan videodaki işlemlerin haricinde farklı bir işlem yapmama gerek var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video çok eski. Bu rehber daha yeni ve daha detaylı olacaktır. İmajı indirdiyseniz BalenaEtcher ile diske yazdırın.

Bu video çok eski. Bu rehber daha yeni ve daha detaylı olacaktır. İmajı indirdiyseniz balenaEtcher ile diske yazdırın.

Bu rehberi de gördüm fakat çok kafamı karıştırdı opencare kurmak EFI bölümünü ayarlamak falan gerekiyormuş, konuya attığım videoda direk kurulum yapıyordu ondan dolayı o daha kolay geldi.

Bu kolay diye bunu kullanamazsınız. Aynı kurulum değil. İkisi çok farklı. Bu rehbere göre ilerleyin. Zaten zor bir şey yok. EFI - OC kısmına girip sisteminizle uyumlu olan config dosyasının adını "config.plist" yapıp kurulumu rehbere göre yapacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı