Windows 11 masaüstünden silinen uygulama yok oluyor

MorteL

Centipat
Daha fazla  
Masaüstünde olan uygulamayı kaldırmak istiyorum yalnızca arama kısmından uygulama çıksın istiyorum lakin ana ekrandan sil dediğimde cihazdan kaldırıyor. Sanırım (normalde böyle bir şey olmaz biliyorum) dosyalarda aratıyorum uygulamayı lakin çıkmıyor.

Masaüstünde olan uygulamayı kaldırmak istiyorum yalnızca arama kısmından uygulama çıksın istiyorum lakin ana ekrandan sil dediğimde cihazdan kaldırıyor. Sanırım (normalde böyle bir şey olmaz biliyorum) dosyalarda aratıyorum uygulamayı lakin çıkmıyor.

Herhangi bir uygulama mı sadece mağzadan indirilen uygulamalar mı?

Herhangi bir uygulama mı sadece mağzadan indirilen uygulamalar mı?

Normalde olmuyor biliyorum ama Windows 11'e gectigimden beri böyle en ufak şey bile yok oluyor.

Oyunun EXE dosyasını USB'e atınca da USB'de oyun çalışıyor mu :D

Hacı EXE mexe hiçbir şey çıkmıyor kafamı bulandiran kisimda ordaya ben de biliyorum masa üstünden silince yok olmadığını.

Normalde olmuyor biliyorum ama Windows 11'e gectigimden beri böyle en ufak şey bile yok oluyor.

Hacı EXE mexe hiçbir şey çıkmıyor kafamı bulandiran kisimda oradaya ben de biliyorum masaüstünden silince yok olmadığını.

Windows 7 ve 10 da böyle olmuyordu. Ki o zaman dalga konusuydu bu durum lakin 11'e gectigimden beri hiçbir şey iyi değil. Normalde masaüstünden logo silince arama cubugunda veya klasorlerde cikiyordu ama bunda olmuyor. Bir de görev çubuğuna eklenen uygulama arada bir yok oluyor.

Hacı EXE mexe hiçbir şey çıkmıyor kafamı bulandiran kisimda oradaya ben de biliyorum masaüstünden silince yok olmadığını.

Windows 7 ve 10 da böyle olmuyordu. Ki o zaman dalga konusuydu bu durum lakin 11'e geçtiğimden beri hiçbir şey iyi değil. Normalde masaüstünden logo silince arama çubuğunda veya klasörlerde çıkıyordu ama bunda olmuyor. Bir de görev çubuğuna eklenen uygulama arada bir yok oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı